Missiomme

WE KNOW HOW TO PROTECT KNOW-HOW™

IPR-asiantuntijuus on tärkein pääomamme. Tarjoamme teollisoikeuksiin liittyviä asiantuntijapalveluita liikkeenjohdon, tuotekehityksen ja markkinoinnin tueksi kattaen tarpeet liikeidean kehittämisestä aina toimintaan kansainvälisillä markkinoilla. Asiantuntijamme ovat käytettävissä ideoiden syntymisestä innovaatioiden kaupallistamiseen asti.

Tavoitteenamme on olla asiakkaamme strateginen kumppani heidän kilpailukykynsä vahvistamisessa ja ainutlaatuisen osaamisensa turvaamisessa.

Haluamme olla erityisesti tukemassa asiakkaita, joiden teknologioiden ja palveluiden avulla voidaan parantaa ihmisten ja ympäristön hyvinvointia, ja olla mukana rakentamassa yhteiskuntaa kestävän kehityksen periaatteella.

Arvomme

Ihmisläheinen

Yrityskulttuuriimme kuuluu avoimuus ja välittävä ilmapiiri. Bocolaisuus näkyy asiantuntijayhteisön sitoutumisena ja hyvänä yhteishenkenä.

Luotettava

Toimintamme perustuu luottamukseen. Olemme sitoutuneita asiakkaisiimme, ja toimimme kaikissa tilanteissa eettisesti. Luotettavuudesta kertoo myös yrityksemme pitkä historia.

Monipuolinen osaaja

Boco IP on alansa (intellectual property rights) monipuolinen osaaja. Palvelumme kattavat asiakkaan koko liiketoiminnan, ne tukevat johtoa, tuotekehitystä, myyntiä ja markkinointia.

Asiakaslähtöinen

Kaikki toimintamme lähtee asiakkaan tarpeista. Tehtävämme on luoda lisää arvoa asiakkaan liiketoiminnalle. Palvelemme joustavasti ja pidämme aktiivisesti yhteyttä.

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt