Boco IP Tampere avasi uusissa tiloissa Finlaysonilla

Boco IP Tampereen toimipiste avautui virallisesti Innovation Home Tampereen uusissa tiloissa Finlaysonin alueella 8.3.2022. Tampereen konttorilla eurooppapatenttiasiamies, DI Sini-Maaria Mikkilä neuvoo mielellään niin keksintö- ja patenttiasioissa kuin muissakin IPR-kysymyksissä.

Uusi toimitilamme sijaitsee Tampereen paraatipaikalla Finlaysonin alueella, Innovation Home Tampereen upeissa tiloissa Tammerkosken äärellä. Innovation Home (IH) on bisneskoti- ja yhteistyökonsepti kaikenlaisille yrityksille start-upeista ja kasvuyrityksistä kansainvälisiin yrityksiin, jonka jäsen Boco IP on ollut jo pitkään – IH:n alusta lähtien.

”Neuvon mielelläni niin pirkanmaalaisia kuin muitakin kiinnostuneita ihan kaikenlaisissa IPR-asioissa tavaramerkkien, brändin ja muotoilun suojaamisesta teknisiin keksintöihin, ja ohjaan sopivan kollegan puheille, jos mennään sellaisiin yksityiskohtiin, joihin oma osaaminen ei riitä. Omaa ydinosaamisaluettani ovat keksinnöt ja niihin liittyvät aineettomat oikeudet niin keksintöjen tunnistamisen (koulutukset, työpajat), suojaamisen (patentit, hyödyllisyysmallit), oikeuksien puolustamisen (väitteet, valitukset, lausunnot, loukkausasiat) kuin toiminnanvapauden varmistamisen näkökulmasta. Erityisesti minulla on kokemusta erilaisiin koneisiin, koneenosiin ja muihin fyysisiin tuotteisiin ja geometriaan, koneiden ohjaukseen (sähköinen, hydraulinen, ohjelmistot) ja automaatioon liittyvistä keksinnöistä. Patenttiasiamiehen työssä tulee kuitenkin vastaan kaikenlaista – ja se onkin yksi tämän työn suola.”, kertoo Sini-Maaria

Tarkempi osoitteemme Tampereella on Finlaysoninkuja 21 A, joka sijaitsee vanhassa Finlaysonin Värjäämössä. Löydät paikalle helpoimmin Satakunnankadulta tullessa kulkemalla Media 54 -rakennuksen läpi ja sen jälkeen oikealle loivasti kaartaen tai Lidlin suunnasta tullessa kulkemalla Finlaysonin kujaa pitkin kahden peräkkäisen porttikäytävän läpi ja kaartamalla sitten loivasti oikealle. Sisäänkäynnin vieressä seinässä on Innovation Homen logo ja sisäänkäynti on heti katutasossa.

Tampereen uusien toimitilojen ovet ovat nyt auki.

Finlaysonin alue on keskeinen osa Tampereen historiaa, tätä päivää ja tulevaisuutta. Tampereelle on helppo saapua kauempaakin kävelymatkan ulkopuolelta niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla – ja samoin Tampereelta on sujuvaa lähteä tapaamaan asiakkaita ja yhteistyökumppaneita lähelle ja kauemmas. ”Toivotankin kaikki nykyiset ja tulevat asiakkaat ja yhteistyökumppanit sekä kaikki muut IPR-asioista kiinnostuneet tutustumaan uusiin tiloihimme, ihailemaan Tammerkosken aaltoja lähietäisyydeltä ja maistamaan keskustelun ohella Innovation Homen Tampereen parhaaksi mainostamaa toimistokahvia.”, toteaa Sini-Maaria.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan IPR-asioista!

Innovation Home järjesti Tampereen uusien tilojen avaamisen kunniaksi mahtavat avajaisjuhlat, joiden yhteydessä pääsimme juhlistamaan myös uusien toimitilojemme virallista avautumista.
Boco IP:n Petri Nieminen, Sini-Maaria Mikkilä, Heidi Lautjärvi ja Jerry Härkönen juhlahumussa

Innovation Homen perustajakaksikko Petra ja Katja.Kuvat: Antti Kulmanen

Uusimmat blogiartikkelit

Yhtenäispatentti laajenee

Antti Pörhönen aloittanut Boco IP:llä patenttiasiamiehenä

Onko hyödyllisyysmalli tarpeellinen?

Uudet EU:n mallioikeussäännöt hyväksytty

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Kirjoittaja

Sini-Maaria Mikkilä 
Strategiajohtaja, eurooppapatenttiasiamies, osakas
+358 50 591 0234
sini-maaria.mikkila@bocoip.com