We know how to protect know-how™ We know how to protect know-how™

Kipinäkeskus suojaa brändiään monipuolisesti innovaatiosetelillä

Kommunikointikeskus Kipinä Oy eli Kipinäkeskus on puheterapia-alan yritys, joka on erikoistunut puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikointiin (Augmentative and Alternative Communication eli AAC) ja puhevammaisten ihmisten kommunikointitaitojen edistämiseen. Heidän erityisosaamista ovat liikunta- ja kehitysvammaisten henkilöiden puheterapeuttinen kuntoutus, ryhmämuotoinen puheterapia ja innovatiiviset AAC-ratkaisut.

Kipinäkeskus halusi suojata tavaramerkkinsä Kipina ja Kippin-tuoteperheensä EU-alueella. Erityisen tärkeää heille oli, että rekisteröinti kattaisi mahdollisimman laajasti Kipinäkeskuksen palvelut ja tuotteet sekä painetussa että sähköisessä muodossa. Kipinäkeskuksen tuotteisiin kuuluu mm. kommunikoinnin apuvälineitä kuten laajoja kommunikointikansioita ja -taulustoja. Lisäksi Kipinäkeskus tarjoaa koulutuspalveluja sekä varhaiskasvatukseen ja kuntoutukseen suunnattua kielen ja kommunikoinnin harjoitusmateriaalia.

Kipinäkeskus otti suosituksesta yhteyttä Boco IP:hen selvittääkseen tuotteidensa ja palvelujensa suojaamista. He pohtivat erilaisia rahoitusmahdollisuuksia ja päätyivät siihen, että innovaatiosetelin hakeminen olisi hyvä ensivaiheen vaihtoehto EU-tavaramerkkien suojaamiseksi. Tuotteiden vieminen EU-alueen markkinoille on yksi Kipinäkeskuksen tavoitteista ja EU-laajuisen tavaramerkkisuojauksen lisäksi innovaatiosetelin rahoitusta riitti myös kansainvälistymiseen liittyvään konsultointipalveluun.

Lue lisää innovaatiosetelistä.

Boco IP Oy Ab

Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

Puh: +358 9 686 6840
Fax: +358 9 686 68444
mail@bocoip.com

Tilaa uutiskirjeemme

Boco IP:n postituslistalla saat ajantasaiset kuulumiset aineettoman pääoman viimeisimmistä käänteistä ensimmäisenä. Kuukausittainen uutiskirjeemme tarjoaa monipuolisen katsauksen IP-aiheisiin.

Liity

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt