Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Market Explorer rahoitus on käynnistynyt.

Business Finlandin Market Explorer -rahoitus tarjoaa tukea PK- ja midcap-yrityksille, jotka ovat yli 5-vuotiaita ja joilla on kehitysvaiheessa oleva tuote, palvelu tai liiketoimintamalli. Hakijoiden on oltava vähintään ideavaiheessa tai pilotointivaiheessa. Ratkaisun on oltava kilpailukykyinen kansainvälisillä markkinoilla. Market Explorer -rahoituksen avulla voit saada tietoa uusista kansainvälisistä markkinoista yrityksellesi.

Market Explorer -projektin suorittamisen jälkeen sinulla on kattava ymmärrys markkinatilanteesta ja voit aloittaa toiminnalliset toimenpiteet ratkaisun viemiseksi kansainvälisille markkinoille.

Mitä yritykseltä vaaditaan?

  • Vähintään kahden henkilön sitoutunut Suomessa työskentelevä tiimi
  • Yritykselläsi tulee olla oma, vähintään idea- tai pilotointivaiheessa oleva tuote, palvelu tai liiketoimintamalli. Ratkaisulla on oltava uskottava kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla.
  • Projektissa tulee selvittää markkina-alue tai asiakassegmentti on yrityksellesi uusi, eikä sitä ole tutkittu aikaisemmissa projekteissa.

Market Explorerin hakemuskausi avautui uudelleen 26.3.2024.

Lisää tietoja täältä: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/explorer/market-explorer

Uusimmat blogiartikkelit

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Esittelyssä Boco IP:n Essi Karppanen

Brändiuudistus – kolhuja IPR-vesilasissa?

Kirjoittaja