Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Eilen julkaistulla Great Place To Work™ listalla Bocolle upeasti neljäs sija pienten yritysten sarjassa.

Boco IP osallistui loppuvuonna 2023 Great Place To Work® -tutkimukseen, jonka tuloksena yritys sai Great Place To Work® –sertifioinnin™. Sertifiointi on upea asia, mutta vielä hienompaa on päästä Suomen parhaiden työpaikkojen listalle. Sertifiointi ja sijoittuminen Suomen parhaiden työpaikkojen listalle on osoitus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutumisesta hyvän työympäristön rakentamiseen. 

Eilen julkaistulla Suomen parhaiden työpaikkojen 2024 listalla, Boco IP sijoittui upeasti pienten yritysten listan neljänneksi. Suomen parhaat työpaikat löytyvät kaikki täältä.

Boco IP:n yrityskulttuurin peruspilarit ovat arvot, joista tärkein on ihmisläheisyys, joka näkyy avoimuutena ja välittävänä ilmapiirinä. Bocolaisuus ilmenee asiantuntijayhteisön sitoutumisena ja vahvana yhteishenkenä”, henkilöstöpäällikkö Marjukka Hausalo sanoo. 

Toimitusjohtaja Karri Leskinen lisää: ”Olemme investoineet merkittävästi työhyvinvointiin ja ihmisläheiseen johtamiseen. Kun henkilöstöllä on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä, työyhteisöönsä ja yrityksen kehittämiseen, luottamus ja innostus kasvavat. Annamme yksilöille paljon vastuuta ja rakennamme Boco IP:tä yhdessä.” 

Tehdyssä kyselyssä on useita väittämiä, joiden tuloksesta olemme erityisen ylpeitä. Bocolaiset ovat 100-prosenttisesti samaa mieltä esimerkiksi näistä väittämistä: Bocolle on mieluisa tulla töihin, täällä voi luottaa ihmisten yhteistyöhalukkuuteen ja täällä pystyy järjestämään töistä vapaata tarpeen vaatiessa. Jopa 97% bocolaisista koki positiivisena sen, että täällä ihmisille annetaan paljon vastuuta. Samoin 97% koki, että heidän työpanoksensa on tärkeä ja että Bocolla luotetaan siihen, että ihmiset tekevät työnsä hyvin ilman jatkuvaa tarkkailua.

Boco IP on pitkään kehittänyt yrityskulttuuriaan ja johtamismenetelmiään. Nykyinen toimintamalli perustuu itseohjautuviin tiimeihin, mikä antaa vastuuta ja valtaa päätöksentekoon ilman perinteistä esimiesrakennetta. Tämä kannustaa henkilöstöä arvioimaan päätöksiään yrittäjämäisesti ja harkitsemaan päätöstensä vaikutuksia koko yritykseen. Itseohjautuvassa organisaatiossa korostuu viestinnän merkitys, erityisesti kollegojen välinen vuorovaikutus.  

Lisätietoja Boco IP:stä löydät osoitteesta: www.bocoip.com 

Uusimmat blogiartikkelit

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Esittelyssä Boco IP:n Essi Karppanen

Brändiuudistus – kolhuja IPR-vesilasissa?

Kirjoittaja

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
+358 45 8567 117
heidi.lautjarvi@bocoip.com