Kesätyöntekijöiden kuulumisia

Boco IP:n tarkoitus on palkata nuoria kesätyöntekijöitä, jotta mahdollisimman moni saisi työkokemusta kahden viikon työssäolojakson aikana.

Ensimmäiset nuoret aloittivat kahden viikon mittaiset jaksot viikolla 23. Seuraavien viikkojen aikana toimistoamme saapui auttamaan Elisa, Juho ja Pauli.

”Kahden viikon kesätyöjaksoni Boco IP:llä on nyt lopuillaan. Tämä on ensimmäinen kesäni Boco IP:llä ja samalla myös ensimmäinen kesätyöpaikkani. Suurimman osan ajasta olen skannannut arkistoitavia papereita ja töitä on ollut sopivasti. Olen saanut paljon hyödyllistä työkokemusta kahden viime viikon aikana ja minusta on ollut kivaa työskennellä Bocolla. Kaikki Bocolaiset ovat olleet mukavia ja avuliaita.” kertoi Elisa

Juho ja Pauli kommentoivat kesätyöviikkojaan seuraavasti: ”Olemme olleet töissä Boco IP:llä viikot 26 ja 27 ja olemme nauttineet työnteosta. Olemme skannanneet papereita, tyhjentäneet ullakkoa, vieneet papereita kierrätykseen ja muita oikein mukavia töitä. Bocon työntekijät ottivat meidät lämpimästi vastaan ja ovat auttaneet meitä ongelmatilanteissa. Kahvia on kulunut ja työtunteja takana on 65 tuntia rankkaa työtä. Nyt voimme varmasti nauttia kesästä.”

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt