Kesätyöntekijöiden kuulumisia kesätöistä osa 1

Kesätyöntekijät aloittivat urakkansa kesäkuussa kun bocolaisia jäi pikku hiljaa kesälomille.

Mitä kaikkea vuoden 2023 kesätyöntekijöiden työ piti sisällään ja millaisia ajatuksia ensimmäisillä ahertajilla tuli mieleen. Sebastian, Eemil ja Oliver kertovat kuulumisiaan sarjan ensimmäisessä osassa.

Millaista kesätyötä olet tehnyt Boco IP:llä?

”Olin kesätöissä IP-Legal tiimissä ja työskentelin enimmäkseen suomalaisten tavaramerkkien parissa. Olen täydentänyt puuttuvia ja korjannut vääriä tietoja toiminnanohjausjärjestelmään sekä kääntänyt tavaraluetteloja englanniksi. Olen myös auttanut muissa toimistotehtävissä, kuten kasannut jakkaroita ja vienyt panttipulloja kauppaan. Mieleeni on jäänyt erityisesti se, kuinka yksinkertaista mutta kuitenkin mielenkiintoista tällainen työ on”, kertoi Oliver

Eemil puolestaan joutui aika kylmiltään heti ensimmäisenä viikkona mainosten kuvauksiin, jota lopulta piti kesätyörupeamastaan kaikkein mielenkiintoisimpana ja opettavaisimpana. Eemil opiskelee Omniassa Suomenojalla autoalaa ja haki Boco IP:lle koska oli tuttu paikka kahdelta edelliseltä vuodelta. Eemil kertoi, että ”Työpäiväni Bocolla kuluivat mallikkaasti.”

Sebastian, joka oli ensimmäistä kertaa kesätöissä Boco IP:llä pääsi auttamaan myynti- ja markkinointitiimiä myös videoeditoinneissa. Sebastian oli aikaisemmin Bocolla TETissä (työelämään tutustuminen), jonka takia hän kertoi hakeneensa kesätöihin. ”Työpäiväni kuluivat tietokoneen parissa ja dokumentteja skannatessa. Korjasin tietokannoissa olevaa vanhaa tietoa ja lisäsin uutta.” kertoi Sebastian.

Millaista Boco IP:llä on ollut kesätöissä?

Kaikki kesätyöntekijät olivat samaa mieltä, että kesätyöpaikkana Boco IP on tosi kiva. Esimerkiksi Oliver ja Eemil kommentoivat, että ”Bocolla on ollut aika kivaa olla kesätöissä”.

Sebastianin mielestä ”Kivointa Bocolla on todellakin ihmiset. Kaikki olivat mukavia ja valmiita auttamaan jos tuli kysyttävää. Kesätyöpaikkana Boco on rento, mutta ei tarvitse miettiä loppuuko työt kesken.”

Uusimmat blogiartikkelit

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Esittelyssä Boco IP:n Essi Karppanen

Brändiuudistus – kolhuja IPR-vesilasissa?

Kirjoittaja

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
+358 45 8567 117
heidi.lautjarvi@bocoip.com