Kesätyöntekijäblogi osa 2

Toimistollamme riittää vilskettä sillä kesätyöntekijät Tuomas, Teemu ja Oliver ovat käärineet hihat ihan kunnolla. Kesätyöntekijäblogissa he kertovat tällä kertaa kuulumisiaan kesätyöntekoarjestaan.

Boco IP:llä on ollut tosi onni saada näin tehokkaita kesätyöntekijöitä toimistolle. Kaikki ovat olleet ahkeria ja aikaansaavia nuoria toimistollemme auttamaan.

Millaiset ovat tunnelmat Tuomas, Teemu ja tänään kesätyöurakkaansa lopetteleva Oliver?

”Olen ollut täällä kesätöissä kohta kaksi viikkoa. Oli kiva päästä tänne kesätöihin – erityisesti kun tänä kesänä oli varmaan aika vaikeaa saada kesätöitä. Tämä on toinen kesäni Bocolla kesätöissä. Työrutiinit palautuivat viime vuodesta hyvin mieleen. Tyhjien mappien kasvavasta kasasta näkee hyvin, kuinka skannaus- ja tallennustyö on edistynyt. Työn itsenäisyys oli hyvä juttu!” kertoo Tuomas.

Teemu kommentoi kesätyöntekoaan seuraavasti: ”Tämä on ensimmäinen kesäni Boco IP:llä kesätöissä. Työni on ollut pääosin mappien skannausta ja arkistojen tyhjentämistä. On mukavaa, että pääsin tänne kesätöihin hankkimaan työkokemusta, sillä kesätyöpaikkoja on koronatilanteen takia ollut entistä hankalampi saada.”

Oliver, joka lopettaa kesätyöntekourakkansa tänään kertoi viikoistaan näin: ”Ensimmäinen työpäiväni Boco IP:llä jäi minulle mieleen siksi, että en ollut aiemmin ollut kesätöissä. Saavuin Boco IP:n pääkonttorille isäni kanssa, josta minut ohjattiin omaan huoneeseen, jossa olen viettänyt suurimman osan työajastani. Toimistolla oli muutamia bocolaisia töissä ja tervehdin heitä turvallisen välimatkan päästä.  Työtehtävään kuului arkistoissa olevien asiakirjojen skannaus. Jota ennen piti poistaa niitit, muovitaskut sekä laput. Töissä on ollut neljä muuta kesätyöntekijää, kaksi molemmille viikoille. Kesään on mahtunut työn lisäksi myös paljon aikaa työn ulkopuolella, jolloin on esimerkiksi voinut mennä urheilemaan. Kesätyön alkaessa toiveeni oli saada välillä vaihtelevia tehtäviä, joka on täysin mahdollista, sillä tuhottavia ja skannattavia asiakirjoja käsitellään eri tavalla. Kesätyö on tarjonnut erinomaisen mahdollisuuden päästä seuraamaan ja totuttelemaan työelämään. Kesätyökokemus Boco IP:llä on tarjonnut sopivasti töitä ja rutkasti opiskelumotivaatiota.”

kesätyöntekijät 3
Kuva 1: Noa, Tuomas ja Teemu

Kiitämme lämpimästi tähän mennessä toimistollamme olleita kesätyöntekijöitä. Seuraavasta kesätyöntekijäblogista voit lukea mm. Robinin ja Saran kuulumisia.

Kuva 2: Sara, Robin ja Oliver

 

Uusimmat blogiartikkelit

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Kirjoittaja

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
+358 45 8567 117
heidi.lautjarvi@bocoip.com