Kesätyöntekijäblogi osa 4

Syksy on saapunut, sillä ihan viimeiset kesätyöntekijät lopettivat perjantaina suuren kesätyöurakkansa Boco IP:n toimistolla. Koulujen alku tuo myös muutoksia totuttuun kesätyöarkeemme. Tänäkin vuonna ahkerat kesätyöntekijät ovat olleet korvaamaton apu – yksi kokonainen arkistointihuone on nyt sähköisessä arkistointimuodossa.

Valtavan kesätyöurakan lopetti virallisesti viime perjantaina myös Mathias, joka palasi toimistolle vielä hetkeksi ennen koulujen alkua. Mathiaksen kuulumiset kerrottiin kesätyöblogissa jo aiemmin.

Ennen Mathiasta kesätyöt lopettivat Juho ja Eemil. Mitä kuului heidän kesätyöviikkoihinsa, ja mitä he ovat pitäneet kesätyöviikoistaan Boco IP:llä?

”Tänä kesänä Bocolla työskentely on ollut rauhallista ja mukavaa. Olen kolmatta kesää Bocolla kesätöissä, joten oli helppo tulla töihin kun työtehtävät ja työntekijät olivat jo ennestään tuttuja. Työtehtävänä on pääosin toiminut arkiston mappien tuhoaminen, joka on ollut yksinkertaista ja mukavaa puuhaa. Tänä vuonna toimistolla on ollut hyvin rauhallista tehdä töitä, koska suurin osa Bocolaisista on etätöissä ja kesätyöläisillä on omat työhuoneet. Töiden tekeminen Bocolla on ollut rattoisaa ja töitä on ollut rutkasti.” kertoi Juho

Eemil: ”Olin ensimmäistä kesää Boco IP:llä töissä. Tämä on ensimmäinen kesätyöpaikkani. Boco IP:llä oli mukavaa ja rauhallista tehdä töitä. Kivaa oli, kun sain tehdä töitä omassa työhuoneessa. Olen tyhjentänyt mappeja ja hävittänyt dokumentteja.”

Lämmin kiitos kaikille Boco IP:n ahkerille kesätyöntekijöille. Apunne on ollut korvaamaton tänäkin kesänä.

Juho ja Eemil kesätöissä Boco IP:llä

Uusimmat blogiartikkelit

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Kesätyöntekijöiden kuulumisia osa II

Eurooppapatenttiasiamies Sini-Maaria Mikkilä nimitetty Boco IP:n strategiajohtajaksi

IP-johtaminen ja toimiminen sen ehdoilla

Amer Sportsin Shift-In murtomaasuksen siteet tuomittu Norjassa patentinloukkauksesta

Kesätyöntekijöiden kuulumisia kesätöistä osa 1

Kirjoittaja

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
+358 45 8567 117
heidi.lautjarvi@bocoip.com