Rekisteröityjen mallien tietokannat

Mallinetti – Suomen mallihakemukset ja rekisteröinnit

Suomen kansallisten mallioikeushakemusten sekä rekisterissä olevien ja rekisteristä poistettujen mallien perustiedot kuvineen löytyvät maksutta mallinetistä. Lisäksi mallinetistä löytyvät kansainväliset mallioikeusrekisteröinnit, joissa Suomi on nimetty kohdemaaksi.

Mallinetissä on mahdollista etsiä julkaisuja käyttämällä esimerkiksi hakemus- tai rekisterinumeroa, mallin hakijan nimeä, tavaraluokkaa tai hakemalla vapaalla sanahaulla.

Mallinetti: https://www.prh.fi/fi/mallioikeudet/mallinetti.html

EUIPO eSearch – EU-mallit

EU-mallirekisteriin merkityistä EU-malleista on mahdollista etsiä maksutta perustietoa ja kuvia EUIPO:n ylläpitämän eSearch -palvelun avulla.  eSearch-tietokanta: https://euipo.europa.eu/eSearch/

DesignView – Maantieteellisesti laajin ilmainen mallitietokanta

DesignView-palvelusta voi etsiä tietoja mallirekisteröinneistä. Tietokanta sisältää tällä hetkellä muun muassa  kaikki Euroopan maiden, Yhdysvaltojen ja Venäjän mallirekisterit.DesignView-tietokanta: https://www.tmdn.org/tmdsview-web/welcome

Hague Express – Kansainväliset mallit

Kansainvälisen Haagin sopimuksen mukaiset kansainväliset mallirekisteröinnit kuvineen löytyvät maksutta WIPOn ylläpitämästä Hague Express -tietokannasta.

 

Hague Express: http://www.wipo.int/designdb/hague/en/

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt