Heidi Lautjärvi vahvistaa Boco IP:n viestintä- ja markkinointitiimiä

Olemme saaneet joukkoomme uuden bocolaisen. Toimistollemme on palkattu Heidi Lautjärvi viestintä- ja markkinointitiimiin. Tässä tiedotteessa pääsemme tutustumaan häneen hieman paremmin ja kuulemme, miten ensimmäiset työpäivät ovat sujuneet.

Heidi Lautjärvi vahvistaa Bocon IP viestintä- ja markkinointitiimiä. Heidi vastaa jatkossa asiakkaillemme kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus mm. IPR:ien kanssa työskentelemisestä niin asianajotoimistossa kuin kansainvälisissä pörssiyritykisissäkin.

”Minulla oli Bocosta kauan aikaa sitten saatu ajatus, että se on työntekijöitä kunnioittava hyvä työpaikka. Minulle oli myös jäänyt myös muistiini Bocon Great Place to Work -sijoitukset useana vuonna. ….. Tiedätkö, kun joskus johonkin tilaan tullessasi tuntuu selittämättömästi vain tosi hyvältä? Tai kun jonkun ihmisen kanssa ensimmäistä kertaa tavatessanne olettekin yhtäkkiä täysin samalla aaltopituudella, ja juttu vain jatkuu ja jatkuu? Minusta tuntui tältä jo ensimmäisessä haastattelussa, ihan kuin olisin tullut ”kotiin”… ja voit vain aavistaa, että se haastattelu oli pitkä. Eihän keskusteluista meinannut tulla loppua, kun keksimme nykyisen esimieheni kanssa vain enemmän ja enemmän läpikäytäviä asioita”, Heidi kertoo.

Koulutus: KTM (yritysjuridiikka), oikeustieteellisen opintoja, yritysjuridiikan tradenomi.
Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi, ranska
Aktiviteetit: Iltavuoro -nimisen verkoston pj 2019-2020, Mothers in Business, taloyhtiön hallitus, Muotioikeusyhdistys, ym. Intohimoinen hyötykasvien istuttelija ja tuotteiden testailija.
Mitä et ehkä tiennyt minusta: olen kirjoittanut ”Business Crime – yritysjohdon miinakenttä” (Edita, 2018) -kirjan. Suvustani löytyy mm. Mannerheimin hovikokki, joka toi Euroopasta makumaistiaisia Suomeen. Mannerheim joi kahvinsa minuutin yli 7 aamulla. Yritän hiljaisesti noudattaa tätä vielä tänäkin päivänä kotona.

Täältä pääset tutustumaan myös muihin bocolaisiin.

Uusimmat blogiartikkelit

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Kirjoittaja