Eurooppapatenttiasiamies Thomas Carlsson nimitetty osakkaaksi

Eurooppapatenttiasiamies Thomas Carlsson on kutsuttu Boco IP Oy Ab:n osakkaaksi 1.1.2022 alkaen.  Uusi osakkaamme on ylpeä omasta työstään ja hänellä on vahva halu toimia asiakkaan parhaaksi.

Boco IP:lle vuonna 2016 tullut eurooppapatenttiasiamies Thomas Carlsson on omistautunut mikro- ja nanoteknologian ja mittaustekniikan patentointiin ulkomailla ja kotimaassa. Thomas auttaa yrityksiä patenttihakemusten laatimisessa, hakemuskäsittelyssä, toiminnanvapausselvityksissä ja keksintöjen uutuustutkimuksissa. Thomas luonnehtii itseään onnekkaaksi, joka saa Boco IP:llä ”lähes joka päivä hyödyntää osaamistaan fysiikan alalla – keksinnöllisyyskynnys voi joskus olla vain muutaman nanometrin korkuinen”.

Thomas on Boco IP:n hallituksen jäsen ja julkaisi vuonna 2021 kirjan Good Patent Applications. Hän kouluttaa mielellään sekä aloittelijoita että asiantuntijoita kaikissa patentteihin liittyvissä aiheissa.

Thomaksen mielestä osakkuus motivoi laajentamaan omaa työkuvaa myös yleisiin tehtäviin, joihin itseohjautuvassa organisaatiossa saa tarttua oma-aloitteisesti. Hänen viestinsä asiakkaille on, että ”yksinkertaiset keksinnöt tuottavat usein arvokkaita patentteja, kunhan kukaan muu ei ole niitä aiemmin keksinyt”.

Aiemmin Boco IP:n osakkaiksi on kutsuttu myös Jonna Sahlin, Anu Keinänen, Peter Åkerlund, Marjukka Hausalo, Lisbeth Söderman, Karri Leskinen, Christian Westerholm, Laura Roselius, Elina Heikkilä, Jaana Hämäläinen, Petri Nieminen, Tomi Salter ja Marja-Liisa Autti.

Uusimmat blogiartikkelit

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Kymmenen kappaletta 30 000 euron arvoista innovaatioseteliä Smart Cities & Sustainability -alojen startupeille.

Törkeä rahastusyritys kansallisen tavaramerkin rekisteröineille

London Calling – matka Lontooseen FICPI-kokoukseen

EPO:n postipäivät jäävät historiaan

Kesätyöntekijöiden kuulumisia osa II

Kirjoittaja