Boco IP ja Patentopolis järjestävät kaksi huippuseminaaria Helsingissä

Etsitkö työkaluja ja menetelmiä yrityksesi IP-strategian suunnitteluun ja toteuttamiseen? Boco IP tarjoaa yhteistyössä hollantilaisen Patentopolis B.V.:n kanssa kaksi IP-strategiaan keskittyvää huippuseminaaria tänä vuonna Suomessa.

Seminaarien kohdeyleisöä ovat henkilöt, joiden vastuulla on yrityksensä IP-strategian kehittäminen ja johtaminen.

Seminaarien ajankohdat ovat seuraavat:

1. seminaari: IP Strategy / Design, 26.-27.5.2016

2. seminaari: IP Strategy / Implementation and Change management, 4.-5.10.2016

Ensimmäisessä seminaarissa keskitytään luomaan liiketoimintaa tukeva IP-strategia. Toisessa seminaarissa perehdytään strategian toteuttamiseen ja muutoshallintaan. Seminaarit järjestetään työpajatyyppisenä toteutuksena, eli osallistujat ovat itse vahvasti mukana luomassa strategiaa juuri oman yrityksensä tarpeisiin.

Osallistuminen yhteen seminaariin maksaa 2200 EUR. Jos osallistuu molempiin koulutuksiin, saa jälkimmäisestä 15% alennuksen. Seminaarit järjestetään Boco IP:n tiloissa Helsingissä, osoitteessa Itämerenkatu 5 (pidätämme oikeuden muutoksiin). Koulutuksen hintaan kuuluu aamupala,  lounas, kahvitarjoilu, virvokkeet sekä seminaarimateriaalit. Koulutuskieli on englanti.

Kouluttajina toimivat Patentopoliksen toimitusjohtaja ja perustaja Arnaud Gasnier sekä Boco IP:n konsultointijohtaja Petri Nieminen. Arnaud Gasnier on työskennellyt immateriaalioikeuksien parissa vuodesta 1996 ja hänellä on kokemusta kansainvälisten yritysten IP-strategioiden hoitamisesta. Hän on myös kirjoittanut kirjan ”The Patenting Paradox”.

Patentopoliksen IP-strategiaseminaari on kuulunut useita vuosia FORUM – Institut für Management – instituutin koulutusvalikoimaan Euroopassa. Seminaarit, jotka Boco IP ja Patentopolis tarjoavat nyt toista vuotta peräkkäin Suomessa, pidetään vain, jos niihin saadaan tarpeeksi osallistujia. Paikkoja on myös rajoitetusti, joten suosittelemme ilmoittautumaan mahdollisimman pian tämän linkin kautta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.3.2016.

Lisätietoja seminaarien sisällöstä löydät täältä:

Patentopolis-seminaarit 2016

Jos sinulla on kysyttävää näistä tapahtumista, pyydämme ottamaan yhteyttä konsultointijohtajaamme Petri Niemiseen, petri.nieminen@bocoip.com tai 09 6866 8412.

Uusimmat blogiartikkelit

Eurooppapatenttiasiamies, DI Sini-Maaria Mikkilä kutsuttu osakkaaksi 

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Esittelyssä Bocon IP:n Essi Karppanen

Brändiuudistus – kolhuja IPR-vesilasissa?

Tekoäly eli AI teki keksinnön, mutta kuka voi olla keksijä?

SME Fund -avustusohjelman haku on käynnistynyt

Kirjoittaja