Boco IP ja Patentopolis järjestävät kaksi huippuseminaaria Helsingissä

Etsitkö työkaluja ja menetelmiä yrityksesi IP-strategian suunnitteluun ja toteuttamiseen? Boco IP tarjoaa yhteistyössä hollantilaisen Patentopolis B.V.:n kanssa kaksi IP-strategiaan keskittyvää huippuseminaaria tänä vuonna Suomessa.

Seminaarien kohdeyleisöä ovat henkilöt, joiden vastuulla on yrityksensä IP-strategian kehittäminen ja johtaminen.

Seminaarien ajankohdat ovat seuraavat:

1. seminaari: IP Strategy / Design, 26.-27.5.2016

2. seminaari: IP Strategy / Implementation and Change management, 4.-5.10.2016

Ensimmäisessä seminaarissa keskitytään luomaan liiketoimintaa tukeva IP-strategia. Toisessa seminaarissa perehdytään strategian toteuttamiseen ja muutoshallintaan. Seminaarit järjestetään työpajatyyppisenä toteutuksena, eli osallistujat ovat itse vahvasti mukana luomassa strategiaa juuri oman yrityksensä tarpeisiin.

Osallistuminen yhteen seminaariin maksaa 2200 EUR. Jos osallistuu molempiin koulutuksiin, saa jälkimmäisestä 15% alennuksen. Seminaarit järjestetään Boco IP:n tiloissa Helsingissä, osoitteessa Itämerenkatu 5 (pidätämme oikeuden muutoksiin). Koulutuksen hintaan kuuluu aamupala,  lounas, kahvitarjoilu, virvokkeet sekä seminaarimateriaalit. Koulutuskieli on englanti.

Kouluttajina toimivat Patentopoliksen toimitusjohtaja ja perustaja Arnaud Gasnier sekä Boco IP:n konsultointijohtaja Petri Nieminen. Arnaud Gasnier on työskennellyt immateriaalioikeuksien parissa vuodesta 1996 ja hänellä on kokemusta kansainvälisten yritysten IP-strategioiden hoitamisesta. Hän on myös kirjoittanut kirjan ”The Patenting Paradox”.

Patentopoliksen IP-strategiaseminaari on kuulunut useita vuosia FORUM – Institut für Management – instituutin koulutusvalikoimaan Euroopassa. Seminaarit, jotka Boco IP ja Patentopolis tarjoavat nyt toista vuotta peräkkäin Suomessa, pidetään vain, jos niihin saadaan tarpeeksi osallistujia. Paikkoja on myös rajoitetusti, joten suosittelemme ilmoittautumaan mahdollisimman pian.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.3.2016.

Jos sinulla on kysyttävää näistä tapahtumista, pyydämme ottamaan yhteyttä konsultointijohtajaamme Petri Niemiseen, petri.nieminen@bocoip.com tai 09 6866 8412.

Uusimmat blogiartikkelit

Onko hyödyllisyysmalli tarpeellinen?

Uudet EU:n mallioikeussäännöt hyväksytty

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Kirjoittaja