Boco IP on Great Place to Work 2010

Boco IP Oy Ab osallistui Great Place to Work® Institute Finland:in tekemään tutkimukseen Suomen parhaista työpaikoista ensimmäistä kertaa ja sijoittui Suomen parhaat työpaikat 2010 -listalle neljänneksitoista pienten organisaatioiden sarjassa. Olemme erityisen ylpeitä listasijoituksesta ja siitä, että olemme Suomen paras IPR-toimialalla.

Tänä vuonna selvitykseen osallistui ennätykselliset 113 yritystä. ”Merkittävä saavutus. Valtaisa osa suomalaisista yrityksistä nimittäin irtisanoutui haastavan taloustilanteen aikana hyvän johtamisen pyrkimyksestä. Olenkin todella ylpeä tutkimukseen osallistuneista yrityksistä”, kommentoi tutkimusta tekevän Great Place to Work® Institute Finland:in toimitusjohtaja Asta Rossi. Vain parhaat 50 yritystä pääsi listalle.

Boco IP:n arvojen mukaista toimintaa

Boco IP on arvojensa mukaisesti asiakaslähtöinen, luotettava, ihmisläheinen ja monipuolinen osaaja. Great Place to Work® -ohjelma on arvojamme tukevaa toimintaa. Erityisesti ihmisläheisyys korostuu, sillä olemme työssämme ihmistä lähellä ja välitämme aidosti niin asiakkaistamme ja heidän yksilöllisistä tarpeistaan kuin omasta henkilöstöstämmekin. Olemme avoimia ja toimimme yksilöä kunnioittaen. Panostamme jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen, mikä näkyy myös tutkimuksen tuloksissa.

Henkilöstön osaaminen ja sitoutuminen ovat toimintamme kulmakiviä; erityisesti asiantuntijaorganisaatiossa henkilöstön motivaatio korostuu. Tavoitteemme on saada ihmiset innostumaan, sillä innostuneet ihmiset saavat aikaan hyviä tuloksia.

”Olen erittäin iloinen loistavasta menestyksestämme jo heti ensimmäisenä vuonna. Olemme aina pyrkineet pitämään työpaikalla hyvän ilmapiirin, mutta hyvä työpaikka on paljon muutakin kuin hyvä ilmapiiri. Great Place to Work® -tutkimus tuo hyvin esille kehitettävät asiat. Henkilökuntamme kanssa olemme pyrkineet löytämään parhaat käytännöt ja näin olemme voineet panostaa kaikkiin niihin asioihin, jotka luovat hyvän työpaikan. Jatkossakin haluamme olla mukana tutkimuksessa ja kehittää toimintaamme edelleen”, kertoo toimitusjohtaja Karri Leskinen.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Karri Leskinen, p. 09 6866840, karri.leskinen@bocoip.com

Uusimmat blogiartikkelit

Yhtenäispatentti laajenee

Antti Pörhönen aloittanut Boco IP:llä patenttiasiamiehenä

Onko hyödyllisyysmalli tarpeellinen?

Uudet EU:n mallioikeussäännöt hyväksytty

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Kirjoittaja