Patenttiasiamies, avoin haku

Innostutko immateriaalioikeuksista, innovaatioista ja uusista haasteista? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule Boco IP:lle ja kirjoita oma kappaleesi IPR-alan huippuosaajan menestystarinaan.

Haemme jatkuvasti eri tekniikan alojen osaajia, jotka työskentelevät sujuvasti innovaatioiden parissa sekä itsenäisesti, että osana tiimiämme.

Patenttiasiamiehen tehtävässä arvostamme aiempaa patenttialan työkokemusta tai vastaavaa työtaustaa patenttien parissa. Joko kokonaan tai osin suoritettu eurooppapatenttiasiamiestutkinto (EQE) on etu, mutta ei välttämättömyys. Tärkeintä on tavoite kehittyä huippuosaajaksi. Tehtävän vaatimuksena on diplomi-insinöörin tutkinto tai vastaava ylempi korkeakoulututkinto, mutta joukkoomme sopii myös lisensiaatit ja tohtorit.

Tiimiimme soveltuva patenttiasiamies on positiivinen ja yhteistyökykyinen sekä tarkka ja järjestelmällinen, työskentelytapamme on itseohjautuva. Meillä tietoa, osaamista ja onnistumisen iloa jaetaan kaikkien kesken. Työn luonne vaatii sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä ja ohjelmistoja. Muu kielitaito on eduksi.

Boco IP:llä pääset työskentelemään huikeiden asiakastarinoiden parissa huippukivassa työyhteisössä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja tuemme jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme:

 • Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisesti toimivassa yrityksessä
 • Erinomaiset henkilökuntaedut
 • Ainutlaatuiset, Helsingissä ja Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat, toimitilat
 • Joustavat etätyömahdollisuudet

Yhteydenottolomake

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB.

  Yhteyshenkilö

  Marjukka Hausalo - profiilikuva
  Marjukka Hausalo 
  Talous- ja HR -päällikkö, osakas
  +358 9 6866 8447
  marjukka.hausalo@bocoip.com