Patenttiasiamies, mekaniikka tiimiin

Etsimme intohimoista patenttiasiamiestä vahvistamaan mekaniikkatiimiämme!

Patenttiasiamies – Mekaniikkatiimi: Oletko kokenut mekaniikan alan asiantuntija ja haluat kehittyä huippuosaajaksi immateriaalioikeuksien saralla? Tule mukaan luomaan innovatiivisia ratkaisuja ja suojelemaan asiakkaidemme teknologisia innovaatioita. Tutustu tarkemmin ja jätä hakemuksesi tästä: https://inhunt.fi/inhunt_jobs/patenttiasiamies-mekaniikkatiimi-boco-ip/

Soveltuva taustakoulutus: Etsimme henkilöä, jolla on diplomi-insinöörin tai muu ylempi korkeakoulututkinto sopivalta tekniikan alalta, esimerkiksi kone- tai automaatiotekniikka.

Arvostamme:
– Aiempaa työkokemusta patenttialalta
– Kokemusta PRH:n tutkijainsinöörin työstä tai teollisuuden patentti-insinöörin työstä.

Boco IP tarjoaa inspiroivan työympäristön, jatkuvan ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Mekaniikkatiimissämme pääset työskentelemään huippuosaavien ammattilaisten kanssa, ja panoksesi auttaa rakentamaan asiakkaidemme menestystarinoita.

Miksi valita Boco IP:
– Palkitseva työympäristö
– Joustavat työskentelyolosuhteet
– Mahdollisuus jatkokoulutukseen
– Kansainvälinen ja innostava tiimi

Jos tunnet, että IPR:ien maailma on intohimosi ja haluat olla osa asiantuntevaa joukkuettamme, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.1.2024. Haastattelut käynnistyvät pian, joten toimi nopeasti ja liity Boco IP:n joukkoon!

Yhteydenottolomake

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB.

  Yhteyshenkilö

  Marjukka Hausalo - profiilikuva
  Marjukka Hausalo 
  Talous- ja HR -päällikkö, osakas
  +358 9 6866 8447
  marjukka.hausalo@bocoip.com