Mekaniikka-tiimimme on vahvistunut kokeneella IPR-alan ammattilaisella

Toimistollamme on aloittanut eurooppapatenttiasiamies, DI Sini-Maaria Mikkilä, joka tuo Boco IP:lle kovan luokan mekaniikkaosaamista. Hän on kaivattu vahvistus jo ennestään rautaiseen mekaniikkatiimiimme. Sini-Maaria on aiemmin ollut pitkään Tampereella toimineen patenttitoimiston yksikön johtaja ja jatkaa vastaavassa roolissa myös Boco IP:llä.

Samalla meillä on ilo ilmoittaa, että Boco IP tulee laajentumaan ja avaamaan uuden toimipisteen Tampereelle, kun koronatilanne sen sallii. Jo nyt voimme järjestää asiakastapaamisia Tampereen Innovation Homen tiloissa osoitteessa: Finlayson Factory Area, Finlaysoninkuja 3, 33210 Tampere. Sini-Maaria ottaa samalla johdettavakseen uuden Tampereen konttorimme.

Halusin tulla Boco IP:n huipputiimiin, koska pystyn tukemaan Boco IP:n laajenemista Tampereelle hyödyntäen paikallistuntemustani ja paikallista verkostoani. Olen innostunut tästä mahdollisuudesta päästä auttamaan asiakasyritysten liiketoiminnan menestymistä ja tuomaan oman alan osaamiseni heidän käyttöönsä. Oikein haetut ja oikealla tavalla hyödynnetyt IPR-oikeudet takaavat yritysten kasvun myös kansainvälisillä markkinoilla.”  kertoo Sini-Maaria

Sini-Maaria on työskennellyt IPR-alalla vuodesta 2008 alkaen. Sini-Maarialla on laaja kokemus eri asiakkaiden palvelemisesta ja hän auttaa mielellään niin PK-sektoria kuin isompiakin asiakkaita. Ennen Boco IP:lle siirtymistä Sini-Maaria teki monipuolisen uran mm. laajojen IPR-hankkeiden ja erilaisten IPR-prosessien kehittämisessä asiakkaille. Ennen kuin Sini-Maaria aloitti IPR-ammattilaisena, hän kerrytti mittavaa kokemusta koneenrakennusteollisuudessa ja tietoliikennealan laadunhallinnassa. Hän on ollut mukana haastavissakin tuotekehitysprosesseissa ja niiden kehittämisessä sekä projektinhallinnassa. Sini-Maarialla on laajamittaista kokemusta myös tietojärjestelmätyökalujen kehittämisestä ja käyttöönotosta.

Sini-Maarian IPR-osaamisen ytimeen kuuluvat erilaiset koneet ja niiden ohjaamiseen liittyvät ratkaisut. Vuosien varrella vankkaa kokemusta on karttunut mm. hydrauliikasta, automatiikasta, elektroniikasta, mittaustekniikasta, valmistustekniikasta, koneensuunnittelusta, tuotanto-, kone-, automaatio- ja sähkötekniikasta, työkoneista, nostureista ja kaivosteknologiasta. Sini-Maarialla on laajamittaista kokemusta nimenomaan kansainvälisesti. Hän on esimerkiksi ajanut menestyksekkäästi vaikeita väiteasioita ja hoitanut mm. käyttöliittymien suojaamisia niin EPO:ssa kuin Yhdysvalloissakin.

Olemme äärimmäisen iloisia, että olemme saaneet yhden Suomen parhaimmista joukkoomme. Asiakkaat vuosien aikana ovat arvostaneet nimenomaisesti Sini-Maarian raudanlujaa mekaniikka-alan osaamista. Vaikeiden ja monimutkaisten asioiden tuominen asiakkaalle käytännönläheisesti on saanut kiitosta ja uskomme vahvasti, että Sini-Maarian pitkänlinjan kokemus ja monipuolinen ura tarjoavat asiakkaillemme liiketoimintaetua usealla tavalla”, kommentoi Boco IP:n toimitusjohtaja Karri Leskinen.

Sini-Maaria auttaa koneteollisuuden, ICT:n, autoteollisuuden, kuluttajatuotteiden, paperi- ja metsäteollisuuden asiakkaita sekä asiakkaita, jotka ovat julkisten palveluiden, rahdin ja logistiikan, terveysteknologian, kaivostoiminnan, uusiutuvan energian, televiestinnän ja mittauslaiteteknologian aloilla.

Sini-Maaria on EPI:n ja Suomen Patenttiasiamiesyhdistyksen jäsen ja auttaa asiakkaita suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Uusimmat blogiartikkelit

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Kirjoittaja