Oletko sinä uusi patenttiasiamiehemme?

Innostus on bocolaisuuden lähde ja siten yksi tärkeimmistä asioista, kun kulttuuriamme määritellään. Päivittäisessä arjessamme innostumme ennen kaikkea asiakkaistamme ja heidän menestyksestään.

Me Bocolla elämme arvomme todeksi: olethan sinäkin ihmisläheinen, luotettava, asiakaslähtöinen ja monipuolinen osaaja? Toisin sanoen bocolainen. Kysy keneltä vaan bocolaiselta; Boco IP on hyvä paikka tehdä töitä. Uskomme jakamiseen, auttamiseen ja yhdessä onnistumiseen. Viihtyisän työilmapiirin luovat timanttiset kollegat, joilta saat aina apua tarvittaessa. Kun haluat syventyä rauhassa asiantuntijatyöhösi, saat työrauhan omassa huoneessasi modernissa toimistossamme Ruoholahdessa. Tai ehkä teet välillä mieluummin töitä kotoa käsin? Myös etätyömahdollisuutemme ja IT-järjestelmämme ovat huippuluokkaa ja tukevat yksilöllistä työskentelytapaasi.

Innostut uuden oppimisesta. Rakastat haasteellisia toimeksiantoja ja projektien maaliin viemistä – me bocolaiset olemme ylpeitä työmme laadusta. Jos kirjoittaminen, lukeminen ja ongelmien ratkaisu tuntuvat omalta, viihtyisit varmasti joukossamme.

Vastaat asiakkuuksistasi ja osallistut aktiivisesti uusien asiakkaiden hankintaan. Tyypillinen työpäiväsi koostuu useasta yksittäisestä eri asiakastoimeksiantoon liittyvästä tehtävästä. Hallitsetkin ajankäyttösi suunnittelun ja priorisoimisen. Myöskään aikapaineen alla työskentely ei pelota.

Tehtävästä toiseen siirtyminen vaatii kykyä nollata edelliseen tehtävään liittyvät ajatukset ja sisäistää uusi asia nopeasti. Tehokas työskentely edellyttää tasapainon ja sopivan tauotuksen löytämisen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme siihen jatkuvasti, mm. monipuolisilla liikunta- ja kulttuurieduilla.

Osallistuminen on keskeinen osa yrityskulttuuriamme. Parhaat ideamme tulevat työntekijöiltämme. Kannustamme ideointiin ja oivalluksiin, ja bocolaisilta odotetaan jatkuvasti aktiivista palautetta toiminnastamme ja sen kehittämiskohteista.

Tulevana patenttiasiamiehenämme sinulla tulee myös olla:

  • aikaisempaa kokemusta asiamiestyöstä tai muuten vankkaa kokemusta patenttialalta
  • diplomi-insinöörin koulutus tai vastaavaa akateeminen koulutus
  • erinomainen suomen ja englannin kielen taito, erityisesti kirjallisessa ilmaisussa

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen rekry@bocoip.com 30.11. mennessä.

Lisätietoja antaa tj Karri Leskinen, puh 09 686 684 10

Lue lisää Boco IP:stä työpaikkana.

Uusimmat blogiartikkelit

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Esittelyssä Boco IP:n Essi Karppanen

Brändiuudistus – kolhuja IPR-vesilasissa?

Kirjoittaja