Kesätyöntekijäblogi osa 3

Kesätyöntekijäblogi 3:ssa Robin, Sara ja Mathias kertovat miten viikot ovat sujuneet ja mikä Boco IP:llä on ehdottomasti parasta.

Olemme jälleen lähempänä paperitonta toimistoa, sillä ahkeraakin ahkerammat kesätyöntekijämme ovat tehneet toimistollemme ihmeitä. Hyllyt rivi riviltä ovat tyhjentyneet elektroniseen muotoon.

Robin kommenterade: ”Jag har nu jobbat två veckor på Boco IP. Detta är mitt första sommarjobb. Jag har skannat dokument, tömt arkiv samt sorterat papper. Jobbet är ganska enformigt, men man kan lyssna på musik samtidigt vilket gör att de går lättare. Tiden har nu i efterhand gått snabbt. Mest har jag tyckt om att tömma arkivet på vinden för att det var ett mera självständigt arbete. Det har varit trevligt att på lunchrasterna besöka närliggande matställen. Kontoret har varit ganska tomt på grund av den på gående pandemin och för att de flesta har semester just nu. Jag är glad att jag fick sommarjobb i år och att jag har fått en inblick av hur det är att arbeta med kontorsjobb. ”

Saran tunnelmat ensimmäisen kesätyöviikon jälkeen olivat seuraavat:

”Ensimmäinen työpäiväni Boco IP:llä jäi mieleeni siksi, että olin kesätyöntekijöistä ensimmäinen ja sain itse valita työhuoneeni. Valitsemassani huoneessa on oma kopiokone, joka tekee skannauksesta paljon nopeampaa ja tehokkaampaa. Ensimmäisenä päivänä sain myös yllätyksekseni jäätelösetelin. Boco IP:llä arkeen mahtuu paljon muutakin kuin jäätelön syömistä ja kansioiden kantoa. Erilaiset työtehtävät antavat paljon vaihtoehtoja ja voitkin itse valita mitä haluat tehdä. Monipuolisia työtehtäviä tarjoavana kesätyönantajana Boco IP:llä paljon erilaisia mahdollisuuksia kehittyä työntekijänä osana työyhteisöä. Viikoittaiset perjantaikahvit tuovat porukkaa yhteen ja saavat kesätyöläisenkin osaksi porukkaa. Tämä yhteisöllisyys on iso osa toimistokulttuuria ja jäänytkin viimevuodesta vahvasti mieleen. Kesätyökokemus Boco IP:llä tarjoaa sopivasti haasteita ja paljon hyviä muistoja.”

Mathias, joka palaa vielä pienen tauon jälkeen uudestaan toimistollemme, kertoi alustaan näin:

”Boco IP:n ilmastointi toimii hyvin, mikä tekee työn puoleksi yhtä hankalaksi kuin se voisi olla. Uskon että on monia työpaikkoja, joista ei voi sanoa samaa. Kesätyöntekijöillä on omat työhuoneet, ja paikalla ei yleensä ole monta työntekijää, joten ahdasta ei ole. Työtehtävät ovat yksitoikkoisia, mutta niin lienee useimpien kesätöiden tehtävät. Tehtävät koostuvat enimmäkseen kansioiden purkamisessa ja skannaamisessa. Tämä on kolmas vuoteni kesätöissä Boco IP:llä, ja työpaikka on ollut hyvä kaikki kolme vuotta. Apua voi tarvittaessa kysyä bocolaisilta, ja kaikki auttavat mielellään.”

Lämpimät kiitoksemme jo urakkansa lopettaneille ja meillä jatkaville kesätyöntekijöille. Apunne on ollut korvaamatonta.

Sara, Robin ja Oliver

Uusimmat blogiartikkelit

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

EU-mallioikeusasetuksen muuttaminen digitaaliseen aikakauteen 

Esittelyssä Essi Karppanen

Esittelyssä Aleksina Kouhia

Mihin patenttisuoja loppuu?

Kirjoittaja

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
+358 45 8567 117
heidi.lautjarvi@bocoip.com