Karri Leskinen ja Jonna Sahlin sijoittuivat IAM Global Leaders 2022 -listan kärkeen

IAM Global Leaders -tutkimus sijoitti maailman parhaat yksityisen toimialan patenttiosaajat ja asiantuntijat. IAM Global Leaders -tutkimusryhmän julkaiseman tiedotteen mukaan ”Jotta asiantuntija tulee mainituksi oppaassa, kyseisen asiantuntijayrityksen tulee ensin sijoittua patenttiasiamiestoimistojen kultatasoon – eli patenttitoimiston tulee olla mainittu markkinoiden johtavassa vuotuisessa hakemistossa, mikä tunnistaa maailman tärkeimpien patenttialueiden parhaat laki- ja asianajajayritykset ja yksilöt.” 

IAM teki kyselyn patenttialan eliitin keskuudessa maailmanlaajuisesti, emmekä voisi olla ylpeämpiä siitä, että kaksi meidän jo entuudestaankin ansioitunutta patenttialan ammattilaista, Karri Leskinen ja Jonna Sahlin, listattiin IAM Global Leaders 2022 -maailman parhaimmistoon. Luetteloon päästäkseen patenttiammattilaisella on oltava asiantuntemusta ja kokemusta patenttialasta laajasti, olla hyvin pidetty asiakkaiden keskuudessa, olla maailman rautaista kärkeä erityisesti patenttien suojaamisessa, patenttisalkkujen hallinnassa, kriittisten patenttioikeuksien kaupallistamisessa ja täytäntöönpanossa, ja pystyttävä itsekin ajattelemaan luovasti ja innostamaan asiakkaitaan. Näiden tekijöiden summa takaa erinomaisen lopputuloksen asiakkaille. 

Lista löytyy täältä: https://www.iam-media.com/iam-global-leaders-2022

Karri Leskinen – Jonna Sahlin

Hallituksen puheenjohtaja Jonna Sahlin neuvoo immateriaalioikeuksiin ja strategiaan liittyvissä asioissa, erityisesti kemian, lääketieteen ja diagnostiikan aloilla. Hän on eurooppapatenttiasiamies ja rekisteröity patenttiasiamies Suomessa ja hoitaa keksintöjen patentointia kansallisesti sekä kansainvälisesti. Hän tekee myös toiminnanvapauskartoituksia ja lausuntoja patenttien tulkinnasta.

Toimitusjohtaja Karri Leskinen johtaa yritystä ja toimii aktiivisesti asiakkaiden IPR-strategian suunnittelussa ja implementoinnissa. Hän hoitaa myös kansallisia ja kansainvälisiä patenttihakemuksia kemian alalla, erityisesti elintarvike- ja prosessiteollisuuden keksintöjen parissa. Lisäksi hän luennoi, toimii asiantuntijana patenttioikeudenkäynneissä, laatii lausuntoja ja neuvoo patenttioikeusasioissa. Hän on toiminut pitkään patenttiasiamiehenä ja on myös tutkinnon suorittanut eurooppapatenttiasiamies.

Uusimmat blogiartikkelit

Eurooppapatenttiasiamies, DI Sini-Maaria Mikkilä kutsuttu osakkaaksi 

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Esittelyssä Bocon IP:n Essi Karppanen

Brändiuudistus – kolhuja IPR-vesilasissa?

Tekoäly eli AI teki keksinnön, mutta kuka voi olla keksijä?

SME Fund -avustusohjelman haku on käynnistynyt

Kirjoittaja