Kansainvälistä tunnustusta Boco IP:n patenttitiimille

IAM Patent 1000 on julkaissut vuoden 2018 tutkimustulokset ja meillä on ilo kertoa, että Boco IP on jälleen listattu Suomessa suositeltujen patenttitoimistojen joukossa. Jo aiemmin tänä vuonna Managing IP julkaisi vuoden 2018 kansanvälisen IP stars -tutkimuksensa, jossa Boco IP myöskin säilytti ykköskategorian sijoituksensa suositeltuna patenttitoimistona Suomessa. Lisäksi Boco IP:n tavaramerkkitiimi asiantuntijoineen on saanut tunnustusta World Trademark Review -tutkimuksessa, ja myöskin MIP-tutkimuksessa Boco IP säilytti tavaramerkkipuolella kakkoskategorian sijoituksensa. Boco IP on listattu jo useita vuosia suositeltuna patentti- ja tavaramerkkitoimijana näissä arvostetuissa kansainvälisissä tutkimuksissa.

Hiljattain julkaistussa IAM Patent 1000 -tutkimuksessa Boco IP:stä on sanottu seuraavaa:

Tunnettu patenttitoimisto Boco IP tarjoaa korkealuokkaista palvelua yli 90 vuoden kokemuksella alalta. Boco IP:n taitava patenttiasiamiesten tiimi on vaikuttava voima Suomessa, ja yrityksen virtaviivaiset prosessit ja tehokas infra varmistavat, etteivät standardit kärsi. Yhteistyö maan asianajotoimistojen kanssa on säännöllistä, ja asianajajat arvostavat Boco IP:n asiantuntijoiden merkittävää panosta loukkausasioissa.

Tutkimus nostaa esiin useita Boco IP:n patenttiasiamiehiä: suositeltuja asiantuntijoita ovat eurooppapatenttiasiamies Anu Keinänen, toimitusjohtaja ja eurooppapatenttiasiamies Karri Leskinen, eurooppapatenttiasiamies Christian Westerholm ja hallituksen puheenjohtaja ja eurooppapatenttiasiamies Annika Hakkila.

Lue lisää suositelluista asiantuntijoistamme ja IAM-tuloksista (englanniksi).

Anu Keinänen, Christian Westerholm. Karri Leskinen ja Annika Hakkila

Uusimmat blogiartikkelit

Boco IP etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa IPR-assistenttia patenttitiimiin.

PCT-hakemus: kansainvälinen muttei globaali

Boco IP Tampereen kesän kuulumiset

Kimble: Suomalainen klassikkopeli, joka täyttää hurjat 55 vuotta

Älä aja karille – Tavaramerkkirekisterit antavat paljon hyödyllistä tietoa! Anna meidän ja tekoälyn auttaa.

Kirjoittaja