Haemme joukkoomme IP Specialistia

Oletko sinä etsimämme, jo kokemusta omaava

IP Specialist (Patenttiassistentti) 

Haluatko liittyä tiimiimme ja tulla bocolaiseksi?  Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta IP Specialistia. Immateriaalioikeuksiin liittyvät muodollisuudet ja hallinnolliset tehtävät ovat sinulle jo tuttuja. Osaat priorisoida ja aikatauluttaa tehtäväsi sekä viihdyt määräpäivien rytmittämässä, välillä kiireisessäkin työssä.  IP Specialistin tehtävässä olet osa asiantuntijatiimiä, jossa huolehdimme asiakkaittemme vaativien toimeksiantojen onnistumisesta tiiviissä yhteistyössä patenttiasiamiesten kanssa. IP Specialist huolehtii itsenäisesti määräpäivistä, laskutuksesta ja kirjeenvaihdosta niin asiakkaiden kuin ulkomaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Etsimämme IP Specialist on jo kokenut, mutta myös innostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat IP Specialistin työssä edellytys. Muu kielitaito on eduksi. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hyödynnät työssäsi digitaalisia työkaluja sujuvasti. Koko organisaatiomme toimii itseohjautuvissa tiimeissä. Yhteistyökyky sekä oman työn ja itsensä johtaminen ovat tärkeitä taitoja, jotka luovat hyvät lähtökohdat tehtävässä menestymiselle. Meillä tietoa, osaamista ja onnistumisen iloa jaetaan kaikkien kesken. Jatkuva uudistuminen on toimintamme kulmakivi ja odotamme kaikkien työntekijöidemme panostusta kehityshankkeissamme.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, työtehtävien edellyttämän jatkokoulutuksen sekä viihtyisät ja joustavat työskentelyolosuhteet. Muutamme huhtikuussa uusiin, upeisiin toimitiloihin Helsingin Kamppiin. Toimitiloissamme korostuvat yhteisöllisyys, viihtyvyys ja työskentelyrauha.

Mikäli kiinnostuit, niin lataa CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta viimeistään 23.3.2022 mennessä – aloitamme kiinnostavien hakijoiden haastattelut saman tien, joten kannattaa toimia heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR päällikkö Marjukka Hausalo p. 09 68668447 tai marjukka.hausalo@bocoip.com.

Patenttitoimisto Boco IP on toiminut vuodesta 1928 – ensin perheyrityksenä ja nyt avainhenkilöiden omistamana. Boco IP on IPR-alan monipuolinen osaaja. Kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme ja asiantuntemustamme. Osallistumme aktiivisesti patenttialan yhteistyöhön kansainvälisesti ja kotimaassa. Asiantuntijayhteisömme palvelee asiakkaittamme Suomessa ja ulkomailla. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.  

Haluamme vaalia jatkuvaa kehitystä ja panostamme henkilöstön koulutukseen. Osallistuminen on keskeinen osa yrityskulttuuriamme. Kannustamme ideointiin ja oivalluksiin sekä annamme avointa palautetta toisillemme. Meille tärkeitä ominaisuuksia työntekijöissä ovat halu kehittää jatkuvasti itseään, joustavuus, pitkäjänteisyys, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky ja halu tehdä yhteistyötä hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa. Yrityskulttuuriimme kuuluu avoimuus ja välittävä ilmapiiri. Bocolaisuus näkyy sitoutumisena ja hyvänä yhteishenkenä.  

Uusimmat blogiartikkelit

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Kirjoittaja