Haemme joukkoomme IP Legal Traineeta

Boco IP on kansainvälisesti palkittu IPR-toimisto, jossa työskentelee alan parhaat asiantuntijat. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä viihtyisät ja joustavat työskentelyolosuhteet. Muutamme huhtikuussa uusiin, upeisiin toimitiloihin Helsingin Kamppiin. Toimitiloissamme korostuvat yhteisöllisyys, viihtyvyys ja työskentelyrauha. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä IP Legal-tiimin lakimiesharjoittelijana. Pääset avustamaan IP-lakimiehiämme monipuolisissa ja vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa. Tehtäviisi kuuluu tavaramerkkiportfolion hallinnointiin liittyviä tehtäviä, uusien tavaramerkkihakemusten laatimista, tiedonhakuja, välipäätösvastineiden ja muiden kirjelmien luonnostelua, oikeustapausten hakua, avustamista väitemenettelyissä sekä erilaisten asiakirjojen ja sopimusten laatimisessa. Lisäksi avustat tiimin IP-lakimiehiä erilaisissa tiedonhaku- ja käännöstöissä sekä osallistut myyntiä ja markkinointia tukeviin toimenpiteisiin. Toivomme myös, että kirjoitat blogitekstejä IPR-alan ajankohtaisista aiheista.

Odotamme sinulta

  • pitkälle edenneitä oikeustieteen opintoja; olet opintojesi loppuvaiheessa ja kiinnostunut immateriaalioikeuksista, erityisesti tavaramerkeistä
  • jonkin verran käytännön työkokemusta tavaramerkkien parista, kokemus muista immateriaalioikeuksista katsotaan eduksi
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja, yhteistyökykyä sekä tiimityötaitoja
  • oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, kykyä priorisoida sekä paineensietokykyä
  • aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja energistä otetta työtehtäviin
  • sujuvaa kommunikointia englanniksi ja suomeksi, muu kielitaito katsotaan eduksi

Työ alkaa kesäkuussa noin 3-4 kk:n kokoaikaisella sopimuksella.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Laura Roselius, puh. 040-738 4475 ja Jerry Härkönen, puh. 040-5387223. Lisätietoja työsuhteeseen liittyvistä asioista antaa Marjukka Hausalo, puh. 050-3253551.

Uusimmat blogiartikkelit

Boco IP etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa IPR-assistenttia patenttitiimiin.

PCT-hakemus: kansainvälinen muttei globaali

Toiminimi: ”— ja kaikki laillinen liiketoiminta”

Boco IP Tampereen kesän kuulumiset

Kimble: Suomalainen klassikkopeli, joka täyttää hurjat 55 vuotta

Kirjoittaja