Haemme joukkoomme IP Legal Traineeta

Boco IP on kansainvälisesti palkittu IPR-toimisto, jossa työskentelee alan parhaat asiantuntijat. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä viihtyisät ja joustavat työskentelyolosuhteet. Muutamme huhtikuussa uusiin, upeisiin toimitiloihin Helsingin Kamppiin. Toimitiloissamme korostuvat yhteisöllisyys, viihtyvyys ja työskentelyrauha. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä IP Legal-tiimin lakimiesharjoittelijana. Pääset avustamaan IP-lakimiehiämme monipuolisissa ja vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa. Tehtäviisi kuuluu tavaramerkkiportfolion hallinnointiin liittyviä tehtäviä, uusien tavaramerkkihakemusten laatimista, tiedonhakuja, välipäätösvastineiden ja muiden kirjelmien luonnostelua, oikeustapausten hakua, avustamista väitemenettelyissä sekä erilaisten asiakirjojen ja sopimusten laatimisessa. Lisäksi avustat tiimin IP-lakimiehiä erilaisissa tiedonhaku- ja käännöstöissä sekä osallistut myyntiä ja markkinointia tukeviin toimenpiteisiin. Toivomme myös, että kirjoitat blogitekstejä IPR-alan ajankohtaisista aiheista.

Odotamme sinulta

  • pitkälle edenneitä oikeustieteen opintoja; olet opintojesi loppuvaiheessa ja kiinnostunut immateriaalioikeuksista, erityisesti tavaramerkeistä
  • jonkin verran käytännön työkokemusta tavaramerkkien parista, kokemus muista immateriaalioikeuksista katsotaan eduksi
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja, yhteistyökykyä sekä tiimityötaitoja
  • oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, kykyä priorisoida sekä paineensietokykyä
  • aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja energistä otetta työtehtäviin
  • sujuvaa kommunikointia englanniksi ja suomeksi, muu kielitaito katsotaan eduksi

Työ alkaa kesäkuussa noin 3-4 kk:n kokoaikaisella sopimuksella.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Laura Roselius, puh. 040-738 4475 ja Jerry Härkönen, puh. 040-5387223. Lisätietoja työsuhteeseen liittyvistä asioista antaa Marjukka Hausalo, puh. 050-3253551.

Uusimmat blogiartikkelit

Innovaatioseteli on avautunut keväälle 2023

Bocolaiset eri vastuurooleissa

SME Fund ja IP Scan vuonna 2023

Onko tavaramerkkisi jo suojattu – huomioitko myös metaversumin?

Slush 2022 IPR-näkökulmasta

Kirjoittaja