Eurooppapatenttiasiamies Sini-Maaria Mikkilä nimitetty Boco IP:n strategiajohtajaksi

Eurooppapatenttiasiamies Sini-Maaria Mikkilä on nimitetty Boco IP:n strategiajohtajaksi (CSO, Chief Strategy Officer). 

Eurooppapatenttiasiamies Sini-Maaria Mikkilä on nimitetty Boco IP:n strategiajohtajaksi (CSO, Chief Strategy Officer). Sini-Maarialla on pitkä ja arvostettu ura immateriaalioikeuksien alalla sekä vahva asiantuntemus prosessien kehittämisestä ja laatujohtamisesta. Hän on työskennellyt menestyksekkäästi monissa korkean profiilin patenttiasioissa ja neuvonut laajaa asiakaskuntaa kansallisissa ja kansainvälisissä patenttiasioissa. Hänen monipuolinen osaamisensa ja vahva sitoutumisensa asiakkaiden menestykseen ovat tehneet hänestä luotettavan ja arvostetun asiantuntijan alalla.

Sini-Maaria jatkaa asiantuntijaroolissa eurooppapatenttiasiamiehen tehtävissä minkä lisäksi hän on tärkeä osa sekä business development -tiimiä että Boco IP:n hallitusta. Sini-Maarian aiempi kokemus Nokialla laatuinsinöörinä ja projektijohtajana antaa vahvan näkemyksen Boco IP:n toiminnan kehittämiseen ja myös asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen.

Sini-Maarian tehtävä strategiajohtajana on kehittää ja toteuttaa Boco IP:n strategista suunnittelua. Boco IP tarjoaa huippuosaamista hyvällä fiiliksellä ja huippuluokan palveluiden tuottaminen vaatii parhaat osaajat sekä tehokkaat ja toimivat prosessit. Teknologian kehittyessä tulee myös tunnistaa mm. keinoälyn tuomat mahdollisuudet palveluiden kehittämisessä kuitenkaan unohtamatta vahvaan asiantuntemukseen perustuvaa toimintamme ydintä. Sini-Maaria vastaa yhdessä business development -tiimin kanssa uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisesta ja Boco IP:n johtavan aseman vahvistamisesta.

Boco IP on johtava immateriaalioikeuksiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa kattavia palvelujaan asiakkailleen kansallisesti ja kansainvälisesti. Yhtiön tavoitteena on auttaa asiakkaitaan suojaamaan ja hyödyntämään immateriaalioikeuksiaan strategisesti ja tehokkaasti. Sini-Maaria nimittäminen strategiajohtajaksi vahvistaa Boco IP:n sitoutumista asiakkaiden menestykseen ja edistää Boco IP:n visiota tarjota paras asiakaskokemus.

Uusimmat blogiartikkelit

Onko hyödyllisyysmalli tarpeellinen?

Uudet EU:n mallioikeussäännöt hyväksytty

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Kirjoittaja

Karri Leskinen 
Toimitusjohtaja, osakas
+358 40 067 7931
karri.leskinen@bocoip.com