Eurooppapatenttiasiamies, DI Sini-Maaria Mikkilä kutsuttu osakkaaksi 

Eurooppapatenttiasiamies, DI, strategiajohtaja Sini-Maaria Mikkilä on kutsuttu Boco IP Oy Ab:n osakkaaksi.

Uusi osakas on kiitollinen luottamuksesta ja innokas jatkamaan työtään asiakkaiden parhaaksi. 

Vuonna 2021 Boco IP:llä aloittanut eurooppapatenttiasiamies Sini-Maaria Mikkilä on työskennellyt IPR-alalla 16 vuotta ja erikoistunut erilaisten mekaanisten keksintöjen sekä koneiden ja niiden ohjaamiseen liittyvien ratkaisuiden suojaamiseen niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Sini-Maarialla on laaja kokemus erilaisten asiakkaiden palvelemisesta ja hän auttaa mielellään niin PK-sektoria kuin suuryrityksiä.  Sini-Maarialla on patenttialan kokemusta mm. hydrauliikasta, automatiikasta, elektroniikasta, mittaustekniikasta, valmistustekniikasta, koneensuunnittelusta, tuotanto-, kone-, automaatio- ja sähkötekniikasta, työkoneista, nostureista ja kaivosteknologiasta ja hän toimii myös aktiivisesti alan yhdistyksissä. Ennen IPR-alalle siirtymistä Sini-Maaria työskenteli koneenrakennusteollisuudessa ja tietoliikennealan laadunhallinnassa ja projektijohtamistehtävissä. 

Sini-Maaria toimii myös Boco IP:n hallituksen jäsenenä ja kouluttaa mielellään niin aloittelijoita kuin alan asiantuntijoita kaikissa patentteihin liittyvissä aiheissa. 

Sini-Maaria näkee osakkuuden motivoivana tekijänä ja tukee mielellään Boco IP:n itseohjautuvan organisaation toimintaa asiakastyön ohella monipuolisesti. Hänen viestinsä asiakkaille on, että ”minuun voi aina ottaa yhteyttä IPR-asioissa – ja mieluummin aiemmin kuin myöhemmin”. 

Uusimmat blogiartikkelit

Onko hyödyllisyysmalli tarpeellinen?

Uudet EU:n mallioikeussäännöt hyväksytty

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Kirjoittaja

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
+358 45 8567 117
heidi.lautjarvi@bocoip.com