Boco IP tukemassa yrittäjyyskilpailu Unikornia

Boco IP:llä oli kunnia olla tukemassa Suomen Ekonomien ja Tekniikan alan Akateemisten tämän vuoden yrittäjyyskilpailu Unikornia. Voittaja valittiin torstaina 22.4.2021 suorassa lähetyksessä.

Alustapalvelu Jobile voitti Unikorni -yrittäjyyskisan ideallaan, joka mahdollistaa pihojen hoidon ulkoistamisen paikallisille nuorille. Jobilen idea on myydä tuotteita kotitalouksille, jotka tarvitsevat apua nurmikon leikkaamisessa tai lumitöissä. Tuomaristo valitsi Jobilen voittajaksi siitä syystä, että idea ja liiketoimintamalli oli hyvin selkeä. Samoin liiketoimintamallia voi kehittää pihatöiden ulkopuolellekin. Toiseksi parhaaksi sijoittui Acutra liikeideallaan, joka perustuu GPS-paikantimien käyttöön rakennustyömailla. Paikanninta käytetään erityisesti rakennustyömailla esiintyvien työkaluvarkauksien estämiseen. Kolmanneksi tuli Heideq, jonka liikeidea perustuu vastuullisten ratsastusvaatteiden valmistukseen.

Tuomaristossa istui enkelisijoittajia ja pitkään yrittäjyystoimintaa pyörittäneitä ammattilaisia. Boco IP tukee kolmea parasta voittajaa IPR-konsultaatiolla.

Boco IP onnittelee voittajia!

Unikorni -yrittäjyyskilpailusta voi lukea lisää täältä: https://www.unikorni.fi/

Uusimmat blogiartikkelit

Onko hyödyllisyysmalli tarpeellinen?

Uudet EU:n mallioikeussäännöt hyväksytty

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Kirjoittaja

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
+358 45 8567 117
heidi.lautjarvi@bocoip.com