Boco IP tarjoaa: Paula Heinonen luennoi 23.1.2020 klo 13-16 Helsingissä

Monialaosaaja Paula Heinonen & Boco IP järjestävät ”Miten vaikutan omaan hyvinvointiini ja sitä kautta työhyvinvointiin?” –seminaarin 23.1.2020 klo 13-16, Helsingin yliopiston päärakennuksen pienessä juhlasalissa (Fabianinkatu 33). Saat vinkkejä sekä konkreettisia työkaluja hyvinvoinnin ja energisyyden lisäämiseksi sekä samalla tietoa muista terveyteen vaikuttavista tekijöistä.

Me Boco IP:ssä uskomme, että työhyvinvoinnista huolehtiminen ja sen jatkuva parantaminen on äärimmäisen tärkeä menestystekijä yrityksille. Hyvinvoiva henkilöstö pystyy antamaan itsestään enemmän ja näin tuottamaan lisäarvoa, joka heijastuu myös työnantajan ja sen asiakkaiden väliseen asiakaskokemukseen. Positiivisen kokemuksen ansiosta kaikilla menee paremmin ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimisen merkitys vain kasvaa. Positiivinen kierre on syntynyt. Kuulostaa helpolta, mutta miten se tehdään?

Boco IP huolehtii monella tapaa henkilöstön hyvinvoinnista ja on saanut tästä julkisestikin paljon kiitosta. Siksi me haluamme olla tekemässä jotakin hyvää myös muille ja järjestämme ensimmäistä kertaa aiheeseen liittyvän yleisöluennon, johon olemme kutsuneet puhujaksi Paula Heinosen. Paula on valmistunut diplomi-insinööriksi Helsingin teknillisestä korkeakoulusta (nykyinen Aalto-yliopisto) soveltavan mikrobiologian, soveltavan biokemian ja teollisuustalouden laitokselta vuonna 1986. Hän on tekniikan lisensiaatti, jolla on ammatillisena sivuaineena teollisoikeudet. Ammatilliselta koulutukselta Paula on eurooppapatenttiasiamies (European Patent Attorney). Siksi hän myös tietää hyvin käytännönläheisesti IPR-maailman. Paula on kouluttanut ja luennoinut kymmenille tuhansille ihmisille työhyvinvoinnista ja ravitsemuksesta niin yrityksissä kuin yleisötilaisuuksissakin.

Olethan nopea, sillä Paulan luennot täyttyvät aina nopeasti! Lisää luennoitsijasta ja Boco IP:stä täältä: http://www.paulaheinonen.fi/ ja https://www.bocoip.com/

Uusimmat blogiartikkelit

Yhtenäispatentti laajenee

Antti Pörhönen aloittanut Boco IP:llä patenttiasiamiehenä

Onko hyödyllisyysmalli tarpeellinen?

Uudet EU:n mallioikeussäännöt hyväksytty

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Kirjoittaja

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
+358 45 8567 117
heidi.lautjarvi@bocoip.com