Boco IP on saanut Great Place To Work -sertifioinnin™

Boco IP osallistui Great Place To Work -tutkimukseen alkuvuonna 2023. Tämän tutkimuksen tuloksena Boco IP sai Great Place To Work -sertifioinnin™. Great Place To Work -sertifiointi™ on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus, joka kertoo erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place To Work®:n myöntämä tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Työntekijäkokemus on tutkittu Trust Index -henkilöstötutkimuksella ja siksi sertifiointi perustuu työntekijöidemme aitoihin kokemuksiin.

Sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka työtyytyväisyyden kokonaisuutta osoittava Trust Index -tulos on vähintään 65 %.

Great Place to Work -sertifiointi kertoo siitä, että Boco IP tarjoaa työympäristön, missä kaikilla on hyvä olla. Boco IP:n moneen kertaan palkittu yrityskulttuuri rakentuu luottamukselle.

”Olemme panostaneet paljon työhyvinvointiin ja ihmisläheiseen johtamiseen. Kun henkilöstö pääsee aidosti vaikuttamaan oman työn, työyhteisön ja koko yhtiön toiminnan kehittämiseen, luottamus ja työnhyvinvointi kasvaa. Henkilöstöllä on parhain tietämys ja osaaminen itse työstä. Annamme yksilöille paljon vastuuta ja rakennamme Boco IP:tä yhdessä”, kommentoi toimitusjohtamme Karri Leskinen.

Boco IP on vuosien ajan määrätietoisesti kehittänyt yrityskulttuuriaan ja johtamismenetelmiään. Nykyinen toimintamalli perustuu itseohjautuviin tiimeihin. Itseohjautuvuus antaa vastuuta ja valtaa tehdä päätöksiä ilman esimiesrakennetta. Samalla se ohjaa henkilöstön arvioimaan päätöksiään yrittäjämäisemmin ja pohtimaan päätösten vaikutusta koko yritykseen. Viestinnän tärkeys korostuu itseohjautuvassa organisaatiossa ja erityisesti viestintä kollegoiden kesken on tärkeää. Bocolaiset jakavatkin aktiivisesti omia ideoitaan ja ajatuksiaan mm. meidän sisäisellä keskustelufoorumilla Yammerissa.

”Boco IP:n yrityskulttuurin kulmakivinä ovat arvomme, joista tärkeimpänä ihmisläheisyys näkyy avoimuutena ja välittävä ilmapiirinä. Bocolaisuus näkyy asiantuntijayhteisön sitoutumisena ja hyvänä yhteishenkenä.” kommentoi henkilöstöpäällikkömme Marjukka Hausalo.

Lisätietoa Boco IP:stä saatavilla osoitteessa: www.bocoip.com

Uusimmat blogiartikkelit

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Esittelyssä Boco IP:n Essi Karppanen

Brändiuudistus – kolhuja IPR-vesilasissa?

Kirjoittaja

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
+358 45 8567 117
heidi.lautjarvi@bocoip.com