Boco IP jälleen Suomen paras patenttitoimisto

Intellectual Assets Management (IAM) valitsi Boco IP:n eilen illalla pidetyssä The Global IP Awards Gaalassaan jälleen Suomen parhaaksi patenttitoimistoksi vuodelle 2020. Olemme erittäin otettuja tästä kunniasta.

Palkintogaalassa eilen 29.1.2020 palkintoa oli ottamassa vastaan toimitusjohtajamme Karri Leskinen sekä eurooppapatenttiasiamiehet, osakkaat Jonna Sahlin ja Anu Keinänen. Lontoosta viime yönä tavoitettu Karri Leskinen kiitti ensimmäisenä osaavaa ja sitoutunutta henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tästä suuresta kunniasta. Karri Leskinen kommentoi myös, että ”tämä palkinto on osoitus siitä työstä, mitä olemme pitkäjänteisesti tehneet vuosia, jotta voimme tarjota kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa parasta mahdollista asiantuntemusta asiakkaillemme. Asiakastyömme laadun parantaminen on jatkuva prosessi. Palkinto osoittaa, että olemme tehneet paljon oikein jo tähänkin asti ja meitä pidetään alalla arvostettuna toimijana.”

Juhlahumun keskeltä tavoitetut eurooppapatenttiasiamiehet ja osakkaat Jonna Sahlin ja Anu Keinänen kuvailivat tunnelmia mahtaviksi ja kiittivät niinikään asiakkaita pitkäaikaisista yhteistyösuhteista.

Alan arvostettu tutkimus suoritetaan vuosittain kansainvälisesti IP-alan toimijoista. Boco IP on kuulunut aikaisemminkin jo vuosia suositeltuihin patenttitoimistoihin sekä useat Bocon asiamiehet on mainittu IAM:n tutkimuksessa suositeltuina asiantuntijoina alallaan.

 

Uusimmat blogiartikkelit

Eurooppapatenttiasiamies, DI Sini-Maaria Mikkilä kutsuttu osakkaaksi 

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Esittelyssä Bocon IP:n Essi Karppanen

Brändiuudistus – kolhuja IPR-vesilasissa?

Tekoäly eli AI teki keksinnön, mutta kuka voi olla keksijä?

SME Fund -avustusohjelman haku on käynnistynyt

Kirjoittaja