Boco IP historialliseen voittoon Lontoossa

Voitokas alkuvuosi jatkuu Boco IP:llä –  toimistomme on juuri voittanut  Managing Intellectual Property (MIP) patent prosecution -sarjan. Olemme yksi harvoista toimistoista, jotka ovat voittaneet sekä IAM:ssa että MIP:ssä samana vuonna.

IPR-alalla kansainvälisesti arvostetun MIP tutkimuksen tulokset on juuri julkaistu. Boco IP:llä on kunnia ilmoittaa, että meidät on valittu 2020 tutkimuksessa ensimmäistä kertaa Bocon historiassa Suomen parhaaksi patentti prosekuution toimistoksi vuodelle 2020. Palkintoa oli vastaanottamassa Lontoossa toimitusjohtaja Karri Leskinen tiimeineen.

Aikaisemmin kerroimme, että toimistomme oli shortlistattu: https://www.bocoip.com/tiedote/boco-ip-shortlistattu-mip-emea-awards-2020ssa/. MIP Award 2020 palkinto on osoitus toimistomme saavutuksista, toimeksiantojen työn laadukkuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Tutkimuksessa paino annetaan edelliselle 12 kuukaudelle.  Tutkimus toteutetaan asiakkaille ja IP-toimijoille tehtävin haastatteluin, sähköpostein sekä verkkokyselyiden avulla.

Lontoosta tavoitettu toimitusjohtaja Leskinen kommentoi heti palkinnon ratkettua tilannetta seuraavasti: ”Otamme suurella kunnialla tämän palkinnon vastaan. Meillä on ollut erittäin hieno alkuvuosi erilaisissa kansainvälisissä tutkimuksissa, ja prosekuutio sarjan voitto ensimmäistä kertaa Bocon historiassa MIP 2020 tutkimuksessa on huikeaa. Haluan osoittaa nöyrät kiitokseni kaikille asiakkaillemme vuosia kestäneistä asiakassuhteista sekä kiitos henkilökunnallemme siitä, että voimme palvella asiakkaitamme laadukkaasti, joka päivä tinkimättä missään tilanteessa Bocon tuottamasta laadusta.”

Kaikki voittajat löytyvät täältä: https://www.managingipawards.com/emea-2020-winners

#bocoip #IPR #prosecution ”tier1

Uusimmat blogiartikkelit

Kolme bocolaista nimitetty Markkinaoikeuden asiantuntijajäseniksi 

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Esittelyssä Boco IP:n Essi Karppanen

Brändiuudistus – kolhuja IPR-vesilasissa?

Kirjoittaja