Boco IP hakee IP Specialistia

Oletko sinä etsimämme, jo kokemusta omaava

IP Specialist

Haluatko liittyä tiimiimme ja tulla bocolaiseksi? Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta IP Specialistia, joka työskentelee sujuvasti sekä itsenäisesti että osana tiimiämme.

Immateriaalioikeuksiin liittyvät muodollisuudet ja hallinnolliset tehtävät ovat sinulle jo tuttuja. Osaat priorisoida ja aikatauluttaa tehtäväsi sekä viihdyt määräpäivien rytmittämässä, välillä kiireisessäkin työssä.

IP Specialistin tehtävässä olet osa asiantuntijatiimiä, jossa huolehdimme asiakkaidemme vaativien toimeksiantojen onnistumisesta. IP Specialistin rooli on itsenäinen kokonaisuus, jossa saumattomassa yhteistyössä patenttiasiamiehen kanssa varmistamme oikea-aikaisen ja laadukkaan palvelun asiakkaalle. IP Specialist huolehtii määräpäivistä, laskutuksesta ja kirjeenvaihdosta niin asiakkaiden kuin ulkomaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Etsimämme IP Specialist on jo kokenut, mutta myös innostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat IP Specialistin työssä edellytys. Muu kielitaito on eduksi. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hyödynnät työssäsi digitaalisia työkaluja sujuvasti.

Koko organisaatiomme toimii itseohjautuvissa tiimeissä. Yhteistyökyky sekä oman työn ja itsensä johtaminen ovat tärkeitä taitoja, jotka luovat hyvät lähtökohdat tehtävässä menestymiselle. Meillä tietoa, osaamista ja onnistumisen iloa jaetaan kaikkien kesken. Jatkuva uudistuminen on toimintamme kulmakivi ja odotamme kaikkien työntekijöidemme panostusta kehityshankkeissamme.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut, työtehtävien edellyttämän jatkokoulutuksen sekä viihtyisät ja joustavat työskentelyolosuhteet.

Mikäli kiinnostuit, niin lataa CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta viimeistään 16.11.2021 mennessä – aloitamme kiinnostavien hakijoiden haastattelut saman tien, joten kannattaa toimia heti!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 2.- 8.11. kello 9-11 ja 9.-11.11. kello 13-15 puhelimitse HR-päällikkö Marjukka Hausalolta p. 09 68668447.

Uusimmat blogiartikkelit

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Boco IP yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place To Work® -listalla

Vanteista vahinkoihin: suomalaisen maahantuojan oppitunti tavaramerkkioikeuksista 

Kirjoittaja