Boco IP etsii kemian alan patenttiasiamiestä

Haluatko liittyä tiimiimme ja tulla bocolaiseksi? Haemme kokenutta kemian alan osaajaa, joka työskentelee sujuvasti alan innovaatioiden parissa sekä itsenäisesti että osana tiimiämme. Asiamiestyö on intohimosi ja saat myös tuloksia aikaan. Oman alasi huippuasiantuntijana haluat olla mukana rakentamassa asiakkaittesi menestystarinaa.

Etsimämme patenttiasiamies on paitsi kokenut patenttialalla, myös motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Suoritettu eurooppapatenttiasiamiestutkinto (EQE) on ehdottomasti etu.

Koko organisaatiomme toimii itseohjautuvissa tiimeissä. Yhteistyökyky sekä oman työn ja itsensä johtaminen ovat tärkeitä taitoja, jotka luovat hyvät lähtökohdat tehtävässä menestymiselle. Meillä tietoa, osaamista ja onnistumisen iloa jaetaan kaikkien kesken. Kokeneena asiamiehenä jaat tietoa ja osaamistasi muille. Osaat myös hyödyntää uutta tietoa niin organisaation sisältä kuin sidosryhmiesi kautta. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat patenttiasiamiehen työssä edellytys. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut, työtehtävien edellyttämän jatkokoulutuksen sekä viihtyisät ja joustavat työskentelyolosuhteet. Tällä hetkellä työskentelemme pääasiassa etänä, mikä vaatii joustavuutta myös työntekijöiltämme.

Mikäli kiinnostuit, niin lataa CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 20.7.2021. mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse

HR päällikkö Marjukka Hausalo, puh. 0503253551 ajalla 28.6. – 20.7.

Hae tehtävää täällä.

Uusimmat blogiartikkelit

Onko hyödyllisyysmalli tarpeellinen?

Uudet EU:n mallioikeussäännöt hyväksytty

Millainen nimi on hyvä tavaramerkkisuojan kannalta? 

Essi Karppanen, Saoussen Merdes ja Anastasiia Kravtcova suorittaneet vaativan EQE:n ensimmäisen vaiheen

Market Explorer -rahoituksella tukea PK- ja midcap yrityksille

Kirjoittaja