Laura Roselius 

IP-lakimies, osakas
Laura Roselus profiilikuva Boco IP

Hei, olen IP-lakimies ja osakas.

Hoidan eurooppalaisia, kotimaisia ja kansainvälisiä tavaramerkkihakemuksia. Tämän lisäksi neuvon asiakkaitani myös mallioikeusasioissa maailmanlaajuisesti.

Laadin ja olen mukana implementoimassa asiakkaiden tavaramerkkien suojausstrategioita ja neuvon myös portfolionhallintaan liittyvissä asioissa. Konsultoin myös loukkaus- ja tuoteväärennöstapauksissa. Tämän lisäksi hoidan oikeuksien väite- ja mitätöintimenettelyitä Suomessa ja ulkomailla.

Autan kaikenlaisissa neuvotteluissa ja laadin tavaramerkkejä ja muita IP-asioita koskevia sopimuksia, kuten lisenssisopimuksia. Neuvon myös verkkotunnuksien rekisteröintiä ja loukkauksia koskevissa asioissa.

Olen Euroopan Unionin teollisoikeuksien viraston (EUIPO) auktorisoima tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies, Suomen asiamiesrekisteriin merkitty auktorisoitu tavaramerkkiasiamies sekä Suomessa luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Bocolainen olen ollut vuodesta 2000. 

Koulutus
Oikeustieteiden kandidaatti, varatuomari
Kielitaito
ruotsi, suomi, englanti, saksa
Aktiviteetit
Suomen Patenttiasiamiesyhdistys ry (aiemmin hallituksessa), Teollisoikeusasiamieslautakunta (Nämnden för ombud för industriellt rättsskydd), FICPI, ECTA, Suomen teollisoikeudellinen yhdistys ry (STY), Juridiska Föreningen i Finland (JF), mökkeily, liikunta ja muotoilu