IPR-osaaminen on Boco IP:n arvokkainta ydintä. Patentit ja tavaramerkit ovat kallisarvoisia työkaluja, joita tulee käyttää harkiten. Me etsimme parhaat keinot asiakkaan aineettoman omaisuuden suojaamiseen. Joskus ratkaisu löytyy yllättävästä suunnasta. Yritys tarvitsee kokeneen oppaan, joka auttaa suunnistamaan tiedon tulvassa. Kartoitamme piilevät karikot, avaamme näkymät ja etsimme yritykselle parhaat kulkureitit.

Kaikki yritykset elävät nykyään patenttien maailmassa, vaikka eivät aina haluaisikaan. Viisas yritys varmistaa toimintavapautensa ajoissa – ennen uutta liiketoimintaa tai aluevaltauksia. Boco IP tarjoaa laajan valikoiman palveluja aineettoman omaisuuden suojaamiseen. Patenttitoimisto kartoittaa tilanteen, selvittää kilpailijoiden aseman ja auttaa yritystä tunnistamaan oman ainutlaatuisuutensa. Hyvä opas osaa myös kaivaa esiin uusia ideoita, kiertää esteitä ja löytää uusia koloja. Kekseliäs yritys löytää aina riittävän erilaisen yhdistelmän, jonka päälle menestyvän liiketoiminnan voi rakentaa.

Hyvin hoidetut aineettomat oikeudet säteilevät valoa pitkän matkan päähän. Patentti on vahva merkki siitä, että yritys uskoo itseensä, pystyy kehittämään uutta ja on valmis puolustamaan bisnestään. Taitavasti suojattu aineeton omaisuus lisää yrityksen arvoa, parantaa neuvotteluasemia, kasvattaa tulovirtoja ja vetää puoleensa rahoittajia. Ennen kaikkea se varjelee yrityksen tuotekehitystä, jotta vuosien työ ja vaiva eivät valuisi hukkaan. Patenttien kirkas loiste pitää myös kilpailijat loitolla. Boco IP myy asiakkaille työrauhaa ja tekemisen vapautta.

Patenttimaailmassa kaikki tapaukset ovat ainutkertaisia ja siksi niin kiehtovia. Jokainen patenttihakemus vaatii sukelluksen uusimpaan globaaliin tietoon ja syvällisen perehtymisen yksityiskohtiin. Patenttityössä on myös ripaus vanhanaikaista käsin tekemisen perinnettä. Boco IP:n kansainväliset suhteet ja luottamukseen perustuvat verkostot ovat syntyneet vuosikymmenten aikana. Kannamme vastuumme myös vaikuttajina ja osallistumme alan kehittämiseen. Työllä on meille bocolaisille aivan erityinen merkitys, ja olemme ylpeitä hyvistä asiantuntijoistamme. Kun luomme asiakkaalle arvoa, saamme arvoa myös itsellemme. Siksi meillä on hyvä tehdä työtä ja mukava olla yhdessä.

Tuotekehitys tekee keksintöjä, mutta aineettoman omaisuuden suojaus on ylimmän johdon asia. Boco IP hallitsee patentit, mutta ennen muuta olemme yritysjohdon kumppani. Kun aineettoman omaisuuden tila ja näkymät ovat selvillä, on liiketoimintapäätösten teko helppoa. Hyvin harkittu suojaus toimii kuin raikas merituuli. Se kirkastaa mielen ja avaa näköaloja tulevaan. Antaa suotuisten tuulten puhaltaa asiakkaiden parhaaksi. Tyytyväisten asiakkaiden vierellä meidänkin on hyvä kulkea.

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt