Tavaramerkkien suojausstrategia

Strategia

Kun merkkien suojauksessa resurssit on kohdistettu oikein, vähennetään merkkien käyttöön tai rekisteröintiin liittyviä riskejä. Lisäksi merkeille saadaan kattava suoja, ja saavutettuja oikeuksia valvotaan ja puolustetaan tarpeeksi. Pro-aktiivinen tavaramerkkien suojausstrategiamme huomioi nämä tarpeet ja ottaa lisäksi kantaa siihen, kenen vastuulla strategian toteuttaminen on.

Tavaramerkkien suojausstrategiaa koskevan palvelumme perustana on asiakkaan markkinointi- ja myyntistrategia. Sen pohjalta määrittelemme niin asiakkaalle erityisen keskeiset merkit kuin eri merkkien merkityksen liiketoiminnassakin. Lisäksi selvitämme, mitä tutkimuksia on syytä tehdä ennen merkkien käyttöönottoa ja rekisteröimistä.

Palvelussamme määritellään myös, miten laajasti ja missä maissa merkit suojataan, sekä millä tavalla saavutettuja oikeuksia valvotaan. Lisäksi selvitämme, minkälaisiin tavaramerkkiloukkauksiin tai samankaltaisia merkkejä koskeviin tavaramerkkihakemuksiin markkinoilla puututaan ja millä tavalla. Piraattituotteisiin kohdistuva torjuntatyö voi myös olla osa suojausstrategiaa. Määrittelyn lopputuotteena syntyy strategiadokumentti, jota asiakas hyödyntää omassa liiketoiminnassaan.

Strategiadokumentin valmistuttua autamme asiakkaan työntekijöiden kouluttamisessa ja strategian toteuttamisessa. Lisäksi suosittelemme strategiadokumentin vuosittaista läpikäyntiä. Tapaamisessa arvioimme strategian toimivuuden ja sen toteutumiseen. Lisäksi kehitämme tai päivitämme sitä tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä – me autamme

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään aineettoman pääoman ratkaisuissa. Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt