Liikesalaisuudet

Suojaus

Liikesalaisuudet muodostavat merkittävän osan yritysten varallisuudesta ja aineettomasta pääomasta. Liikesalaisuudet voivat esimerkiksi koskea yrityksessä salassa pidettäviä strategioita, asiakastietoja tai tuotantomenetelmiä.

Liikesalaisuuksien suoja ei edellytä rekisteröintiä ja se perustuu osin suoraan lakiin, mutta myös tekniseen suojautumiseen ja erityisesti sopimuksiin. Liikesalaisuuksien suojaamisessa keskeisiä ovat liikesalaisuuksien omistus- ja käyttöoikeutta koskevat sopimuslausekkeet työ-, yhteistyö-, alihankkija- ja jakelusopimuksissa.

Liikesalaisuuksia koskevassa konsultaatiossamme määrittelemme  yleisellä tasolla, minkä tyyppisiä liikesalaisuuksia pyritään suojamaan, sekä käymme läpi olemassa olevat työsopimukset ja muut yhteistyösopimukset. Lisäksi annamme suosituksen siitä, millaisia lisäehtoja sopimuksiin voisi lisätä. Konsultaatioon voi sisältyä myös mallisopimuksien tai –lausekkeiden tekeminen.

Ota yhteyttä – me autamme

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään aineettoman pääoman ratkaisuissa. Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt