Siirrot ja nimenmuutokset

Salkunhallinta

Patentti-, tavaramerkki- ja mallirekistereissä olevat omistaja- ja omistusoikeustiedot on ensiarvoisen tärkeää pitää ajantasaisina. Näin kilpailijoille on selvää, kuka todella omistaa oikeudet. Kun omistajan nimessä tai omistusoikeuksissa tapahtuu muutoksia, uusien tietojen päivittäminen rekisteriin on oikeuksien omistajan vastuulla, sillä rekistereitä ylläpitävät viranomaiset eivät oma-aloitteisesti tee tällaisia päivityksiä. Yrityskaupoissa tai fuusioissa on erityisen oleellista, että muutokset hoidetaan suhteellisen nopeasti, koska tarpeellisten asiakirjojen ja tietojen hankkiminen voi olla hankalaa pitkän ajan kuluttua.

Huolehdimme tietoomme tulevista muutoksista. Olemme aina yhteydessä asiakkaaseen ennen toimenpiteitä, koska rekisterimuutosten tekeminen voi vaatia paljonkin perehtymistä asiakirjoihin ja aiheuttaa usein viranomaismaksuja.  Ulkomaisissa rekisteröinneissä tarvitaan usein myös asiakirjojen kääntämistä sekä paikallisten asiantuntijoiden konsultointia.

Ota yhteyttä – me autamme

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään aineettoman pääoman ratkaisuissa. Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt