We know how to protect know-how™ We know how to protect know-how™

Lisensointi

Lakipalvelut

Lisensoinnin avulla immateriaalioikeuden omistaja voi antaa oikeuden käyttää suojan kohteena olevaa aineetonta pääomaa omassa toiminnassaan. Käyttöoikeus on useimmiten ajallisesti ja maantieteellisesti rajattu ja se voi esimerkiksi koskea vain tiettyjä käyttötarkoituksia. Yritykset voivat antaa käyttöoikeuksia omaan aineettomaan pääomaansa mutta tarvitsevat myös usein käyttöoikeuksia muiden IPR:iin, jotta toiminta olisi mahdollista.

Lisenssisopimuksia koskevassa konsultaatiopalvelussamme käymme tarvittaessa läpi asiakkaamme olemassa olevat lisenssisopimukset (sekä ulos- että sisäänlisensoinnit) ja tarkistamme niiden IPR:iin liittyvät lausekkeet. Lisäksi teemme mallisopimuksia ja –lausekkeita, joita voidaan hyödyntää eri tilanteissa. Huomioimme työsuhdekeksintö- ja yliopistokeksintölakien asettamat puitteet sopimusvapaudelle.  Avustamme tarvittaessa sopimusneuvotteluissa muiden sopimusosapuolten kanssa.

Ota yhteyttä – me autamme

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään aineettoman pääoman ratkaisuissa. Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Boco IP Oy Ab

Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

Puh: +358 9 686 6840
Fax: +358 9 686 68444
mail@bocoip.com

Tilaa uutiskirjeemme

Boco IP:n postituslistalla saat ajantasaiset kuulumiset aineettoman pääoman viimeisimmistä käänteistä ensimmäisenä. Kuukausittainen uutiskirjeemme tarjoaa monipuolisen katsauksen IP-aiheisiin.

Liity

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt