Innovaatiokyvykkyyden analyysi (IMP3ROVE®)

Strategia

Kuinka yritys tunnistaa ja hyödyntää oman ainutlaatuisen osaamisen liiketoiminnassaan? Kuinka onnistuneesti tuotekehityksen tuloksena syntyneet ideat saadaan tuotteistettua konkreettiseksi kilpailueduksi? Miten hyvin muut yritykset onnistuvat innovoinnin hallinnassaan?

Palvelun vaiheet

Toimeksianto

Lähtöaineiston valmistelu

Haastattelut

Improve Assessment

Raportti ja vertaisarvio

Toimenpide­suunnittelma

Palvelun aikana analysoimme asiakkaamme strategian, organisaation, kulttuurin ja prosessit liittyen innovaatioiden luomiseen ja hyödyntämiseen. Palvelun lopputulos on raportti asiakkaan innovaatiohallinnan vahvuuksista sekä toimenpidesuunnitelma tunnistettujen puutteiden parantamiseksi.

Palvelussa hyödynnetään Euroopan komission luomaa IMP³rove®-työkalua. Työkalu tarjoaa tosiaikaisen ympäristön sekä kartoituksen tekemiseen että tulosten raportointiin. Osana kartoitusta yritys saa oman benchmark-tuloksen, jota se voi monipuolisesti verrata muiden eurooppalaisten johtavien SME-yritysten vastaaviin tuloksiin: vahvuuksiin ja heikkouksiin.

Boco IP on akkreditoituna konsulttina ollut mukana IMP³rove® -ohjelmassa sen proof-of-concept -vaiheesta asti.

Ota yhteyttä – me autamme

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään aineettoman pääoman ratkaisuissa. Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt