We know how to protect know-how™ We know how to protect know-how™

Alihankintasopimukset

Lakipalvelut

Alihankinnassa on erityisen keskeistä määritellä, mitä osaamista, keksintöjä, muotoilua ja merkkejä päämies ja alihankkija tuovat suhteeseen. Näin vältytään epäselvyyksiltä sen suhteen, kuka omistaa yhteistyöhön tuodut asiat. Lisäksi on oleellista määritellä, kuka omistaa alihankinnan tuloksiin liittyvän aineiston ja IPR:t.

Alihankintasopimuksia koskevassa konsultaatiopalvelussamme käymme läpi asiakkaamme olemassa olevat alihankintasopimukset ja tarkistamme niiden IPR:iin liittyvät lausekkeet. Lisäksi teemme mallisopimuksia ja –lausekkeita, joita voidaan hyödyntää eri tilanteissa. Huomioimme työsuhdekeksintö- ja yliopistokeksintölakien asettamat puitteet sopimusvapaudelle. Avustamme tarvittaessa sopimusneuvotteluissa alihankkijoiden kanssa.

Ota yhteyttä – me autamme

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään aineettoman pääoman ratkaisuissa. Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Boco IP Oy Ab

Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

Puh: +358 9 686 6840
Fax: +358 9 686 68444
mail@bocoip.com

Tilaa uutiskirjeemme

Boco IP:n postituslistalla saat ajantasaiset kuulumiset aineettoman pääoman viimeisimmistä käänteistä ensimmäisenä. Kuukausittainen uutiskirjeemme tarjoaa monipuolisen katsauksen IP-aiheisiin.

Liity

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt