Tavaramerkkien tietokannat

PRH:n tavaramerkkitietokanta: Suomen tavaramerkkihakemukset ja rekisteröinnit

Perustietoa suomalaisista tavaramerkkihakemuksista ja rekisteröinneistä kuvineen on mahdollista hakea Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämästä tavaramerkkitietokannasta. Lisäksi tietokanta sisältää ne kansainväliset tavaramerkkirekisteröinnit, jotka on kohdennettu Suomeen.

Tietokannasta voi etsiä tavaramerkkijulkaisuja vapaalla sanahaulla, tai käyttämällä tarkempaa hakua. Tarkemmassa haussa tavara-merkkijulkaisuista voi etsiä tietoa esimerkiksi hakemalla tiettyä merkin sanaa, merkin haltijaa, tavaranimikettä tai rekisteröinti-numeroa.

PRH:n tavaramerkkitietokanta: http://epalvelut.prh.fi/web/tietopalvelu/haku

EUIPO eSearch – EU-tavaramerkit

EU-tavaramerkkirekisteriin merkityistä EU-tavaramerkeistä on mahdollista etsiä maksutta perustietoa ja kuvia EUIPO:n ylläpitämän eSearch -palvelun avulla.

eSearch-tietokannassa on samat hakumahdollisuudet kuin PRH:n tietokannassa.eSearch-tietokanta: https://euipo.europa.eu/eSearch/

TMView – Maantieteellisesti laajin ilmainen tavaramerkkitietokanta

TMview-palvelusta voi etsiä tietoja tavaramerkkihakemuksista ja -rekisteröinneistä. Tietokanta sisältää tällä hetkellä muun muassa  kaikki Euroopan maiden, Yhdysvaltojen ja Venäjän tavaramerkkirekisterit. TMview -tietokanta: https://www.tmdn.org/tmview/welcome

WIPO Madrid Monitor – Kansainväliset tavaramerkit

Madrid Monitor-tavaramerkkitietokanta sisältää kaikki kansainväliset tavaramerkit eli niin sanotun Madridin pöytäkirjan mukaiset tavaramerkkirekisteröinnit kuvineen. Madridin järjestelmässä on mukana laaja joukko sopimusvaltioita, kattaen koko Euroopan, Itä-Aasian ja Yhdysvallat.
Madrid Monitor-tietokannasta on mahdollista etsiä maksutta sekä voimassaolevia että ei-voimassaolevia rekisteröintejä ja lisäksi käsittelyssä olevia tavaramerkkihakemuksia. Haku voidaan suorittaa esimerkiksi käyttämällä rekisteröintinumeroa, tavaramerkin haltijan nimeä tai hakemalla tavaramerkkejä jonkin Nizzan tavara- tai palveluluokan avulla.

Romarin tavaramerkkitietokanta sisältää kaikki kansainväliset tavaramerkit eli niin sanotun Madridin pöytäkirjan mukaiset tavaramerkkirekisteröinnit kuvineen. Madridin järjestelmässä on mukana laaja joukko sopimusvaltioita, kattaen koko Euroopan, Itä-Aasian ja Yhdysvallat.

Romarin tietokannasta on mahdollista etsiä maksutta sekä voimassaolevia että ei-voimassaolevia rekisteröintejä ja lisäksi käsittelyssä olevia tavaramerkkihakemuksia. Haku voidaan suorittaa esimerkiksi käyttämällä rekisteröintinumeroa, tavaramerkin haltijan nimeä tai hakemalla tavaramerkkejä jonkin Nizzan tavara- tai palveluluokan avulla.

Madrid Monitor: https://www.wipo.int/madrid/monitor

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt