Vuoristoradasta Idän pikajunaan

”Lapsi on terve, kun se leikkii”, sanotaan. Mutta joskus myös aikuisille tekee hyvää laskea arjen vastuut käsistään ja antautua leikkimielisyyden vietäväksi. Kesälomakausi on juuri aluillaan, ja bocolaisilla oli ihana tilaisuus saada tsemppiä viimeiseen rutistukseen ennen lomia Bocon perinteiseltä kevätretkeltä.

Bocon kevätretki toteutettiin tänä vuonna Amazing race -hengessä joukkuekilpailuna. Toimistolta suunnattiin vihjeiden perusteella kohti Linnanmäkeä, jossa alkoi hulvaton Huvin vuoksi -kilpailu.Bocolaiset taitavatkin olla hieman kilpailuhenkistä sakkia, sillä heti joukkuejaon jälkeen oli jo kova kilpailustrategian luonti käynnissä ja kisaan lähdettiin juoksujalkaa. Kruunupäiset kisailijat ottivat toisistaan mittaa taitopeleissä, tietovisailussa ja hurjapäisyydessä. Rohkeimmat uskaltautuivat sinkauttamaan itsensä yläilmoihin Linnanmäen hurjimmassa laitteessa, Kingissä ja toiset nauttivat vauhdista hieman lähempänä maan pintaa. Oli ihanaa jälleen huomata, kuinka heittäytyväisiä bocolaiset ovat. Joukkueen jäseniä kannustettiin ylittämään itsensä ja toisten onnistumisista iloittiin yhdessä. Kisan edetessä vastaan tuli toinen toistaan iloisempia ilmeitä. Lopulta nauravainen joukkio kokoontui kuulemaan kilpailun tuloksia herkullisen buffetillallisen ääreen.

Eikä innostuksemme loppunut vielä kisan päättyessäkään, vaan kauniissa säässä oli mukavaa jäädä vielä hetkeksi huvittelemaan. Viimeiset innokkaat taisivat hurjastella lähes huvipuiston sulkemiseen saakka.

Kuten edellisestä voi huomata, bocolaisuuteen kuuluu erottamattomasti hyvä yhteishenki ja sitä ruokitaan meillä monella tapaa. Toisille sopii vauhti ja vilske huvipuistossa tai urheilutapahtumissa, toiset pitävät rauhallisemmasta menosta.

Yhteistä tekemistä järjestetään meillä mielenkiinnon kohteiden mukaan ja mikä sen mukavampi tapa viettää aikaa kollegojen kanssa, kuin ilta kulttuurin parissa. Niinpä matkasimme edellisen perjantain kevätretkeä seuraavana, kauniina kesäkuisena maanantai-iltana Suomenlinnaan. Työpäivän jälkeen lauttamatka virkistävässä merituulessa tyhjentää mukavasti ajatukset ja avaa aistit uusille kokemuksille. Suomenlinnan kesäteatterissa pääsimme mukaan kiehtovalle matkalle itsensä Hercule Poirot’n kanssa Idän Pikajunan arvoitusta ratkaisemaan. Jännittävä murhamysteeri oli toteutettu hienosti ja näyttelijät saivat Agatha Christien kirjasta monille tutut hahmot heräämään upeasti eloon.

Näistä yhteisistä kokemuksista voimme ammentaa valtavasti virtaa myös yhteiseen työhömme toimistolla. Myös kesälomalla on hyvää aikaa nähdä ja kokea, kerätä intoa ja voimia loppuvuoden tekemisiin. Anna sinäkin sisäisen lapsesi innostua tänä kesänä jostain uudesta!

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt