Uutta liiketoimintaa koronasta

Verstas Helsinki Oy:n käsidesiannostelija on otettu erinomaisesti markkinoilla vastaan.

Boco IP on auttanut Verstas Helsinki Oy:tä suojaamaan ihan uuden tuotteen. Mistä onkaan kyse ja mistä kaikki lähti liikkeelle? Lue alta toimitusjohtaja Juha Hellgrenin vastaukset Boco IP:n haastattelussa.

Toimitusjohtaja Juha Hellgren kertoisitteko lukijoille mikä on johtamanne yritys Verstas Helsinki Oy ja mitä Verstas Helsinki Oy -niminen yritys tekee?

”Verstas Helsinki Oy normaalisti rakentaa huippubrändeille kustomoituja tapahtumarakenteita, messuosastoja, ravintolakalusteita, lavastaa tv- ja elokuvatuotantoja ja teemapuisto suunnittelua ja rakentamista. Rakennamme suurimman osan tuotteistamme meidän verstaallamme Helsingin Hernesaaressa. Meidän portfolio on hyvinkin laaja ja monipuolinen. ”

Kertoisitteko, minkälainen on teidän uusin tuotteenne ja miten se eroaa muista vastaavista? Löytyykö markkinoilta vastaavia tuotteita?

”Kehitimme tuotteen ihan niin sanotusti tyhjästä ja nimeksi annoimme standart™. Laite eroaa monella tapaa perinteisistä annostelijoista. Tuote esimerkiksi toimii jalalla painamalla, eikä tarvitse sähköä. Vastaavaa tuotetta ei tällä hetkellä meidän tietomme mukaan ole ja siksi myös lähdimme sitä suojaamaan.” kertoo toimitusjohtaja Hellgren.

Koska tuote eroaa teidän normaalista tuote- ja palveluportfoliosta, miten idea tuotteeseen on syntynyt?

”Saimme tilauksen käsidesiannostelijasta, kun tarjosimme toista tuotetta. Päätimme siitä hetkestä alkaen alkaa kehittämään tuotetta vauhdilla eteenpäin. Kolmen viikon päästä jopa 200kpl tuotetta oli jo luovutettu tilaajalle.”

Oletteko hakeneet tuotteellenne suojaa?

”Kyllä olemme. Boco IP:n kanssa olemme saaneet standart™ -tuotteelle yhteisömallisuojan
EU:n alueelle ja tuote on hyödyllisyysmallisuojattu Suomessa.”  Lisäksi olemme hakeneet tavaramerkkiä tuotteen nimelle.”

Missä vaiheessa suojan hakeminen tuli prosessiin mukaan?

”Hakemisen vahvistuminen tuli vahvasti mukaan siinä vaiheessa, kun meille selvisi tuotteen mahdollisuudet ja myyntimahdollisuuksien laajuus.”

Missä tuotettanne voi päästä kokeilemaan tai näkemään?

”Tuotetta on jo myyty toista tuhatta näin lyhyen ajan sisällä ja pääsee käyttämään monissa
ravintoloissa, huvipuistoissa, kouluissa ja liikkeissä.”

Boco IP haluaa kiittää lämpimästi toimitusjohtaja Juha Hellgreniä haastattelusta ja toivotamme mitä parhainta voittokulkua uudelle standart™ tuotteellenne.

Verstas Helsinki Oy:n käsidesiannostelijasta kiinnostuneet voivat kysyä tarkennuksia ja lähettää lisäkysymyksiä toimitusjohtaja Juha Hellgrenille (juha@verstashelsinki.fi). Verstas Helsinki Oy:n sivuihin voi tutustua osoitteessa: verstashelsinki.fi ja standart.fi

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt