Työsuhdepyörä – mutta miksi?

Boco IP on tehnyt yhteistyötä Finnish Electric Bike Factoryn kanssa reilut pari vuotta. Maaliskuun 2020 lopussa yritys tiedotti aloittaneensa yhteistyön Helkama Veloxin kanssa ja samalla vaihtoi brändinimensä sahkopyoraleasing.com:ksi. Sähköpyöräleasing kattaa kaikki Helkaman sähköpyörämerkit, kuten Helkaman, Jopon, Meridan ja KTM:n. Samalla huoltoverkosto laajeni kattamaan koko Suomen.

Finnish Electric Bike Factory ((https://www.sahkopyoraleasing.com/) on ollut Suomessa sähköpyöräleasingin edelläkävijä. Yrityksen tarkoitus on perustunut siihen, että yritykset pystyvät pitämään työntekijät terveinä ja työkykyisinä koko vuoden, koska pyöräily parantaa käyttäjän terveyttä sekä vähentää liikenteen päästöjä. Työntekijälle tuleva kulu on alk. 10€/kk.

Toimitusjohtaja Arttu Ahlsten mitä hyötyä näet sähköpyörien leasing mahdollisuudessa yrityksille?

”Sähköpyörällä kulkeminen on tosi hauskaa. Sillä pääsee nopeasti liikenteen seassa lähialueille palaveriin todella nopeasti. Sähköavusteisuus takaa nopean etenemisen. Kun sähköpyörää oppii käyttämään, siitä ei halua luopua – se on todella innostavaa ja inspiroivaa. Sen huomasi myös bocolaiset, heillä on ollut sähköpyörät käytössä lounastunneilla ja palaverisiirtymisissä. Bocolle tämä sähköpyöräajatus osui todella hyvin jo senkin vuoksi, että Boco on vihreä. Tässä korostuu erityisesti yrityksen arvot ja halu olla mukana vihreissä arvoissa ja miettiä luonnon kautta asioita. Niin Boco on tehnyt jo kauan mutta tämäkin osa-alue tukee ympäristöystävällistä lähestymistapaa.” kertoo Arttu.

Mitä tarkoittaa käytännössä, kun Electric Bike Factoryn sivuilla sanotaan, että työntekijät pysyvät terveinä?

”Kun työntekijän kunto kohoaa, hän voi myös paremmin mikä vaikuttaa yrityksen tuloksentekokykyyn merkittävästi. Pitkällä tähtäimellä tarkoitus on myös auttaa työssäjaksamista ja työssä olemista kauemmin. Kun kunto nousee se myös vähentää sairauspoissaoloja ja niistä tulevia kustannuksia. Puhumattakaan, että joutuisi työkyvyttömäksi. ”

Mitä muita hyötyjä näet sähköpyörästä ja sen leasingista yrityksille?

”Tämä on yksi tapa sitouttaa työntekijä yritykseen ja edullisesti. Leasing on hoidettu niin, että siitä tulisi mahdollisimman vähän vaivaa yritykselle, koska me hoidamme ihan kaikki järjestelyt yrityksen puolesta. Ainostaan työntekijälle jää vaivaksi muistaa lukita pyörä, mutta parkkisakkoja tai pysäköintivirhemaksuja ei tarvitse pelätä, koska pyörälle löytyy aina paikka paremmin kuin autolle. Tämä on myös yksi tapa työnantajalta näyttää työntekijöille, että heidän hyvinvointinsa on tärkeä asia. Tämän lisäksi sähköpyörän käyttö ei ole sidottu esimerkiksi aikaan. Tämä huomattiin maaliskuussa 2020 New Yorkissa, missä sähköpyörällä liikkuminen nousi koronakaranteenin aikana peräti 67%. Leasingin aikana esimerkiksi sähköpyörän desinfioinnista ei tarvitse huolehtia, koska se on omassa käytössä.”

Lisätietoja sähköavusteisten sähköpyörien leasingista antaa:

Arttu Ahlsten
Toimitusjohtaja
Finnish Electric Bike Factory Oy
045 2782 528
arttu@sahkopyoraleasing.com

Käyttäjäkokemuksia voi kysellä suoraan myös Bocon viestinnästä. Kerromme mielellämme!

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt