Run Fest: ”hyvän, huvin ja urheilun vuoksi”

Elokuun lopun viimeiset aurinkoiset illat ovat mitä parhainta aikaa yhteiseen ajanviettoon. Tällaisen ihanan illan saimme viettää, kun bocolaiset osallistuivat Helsingin Kaivo- ja meripuistoissa järjestettyyn työhyvinvointitapahtumaan, Runfestiin.

Jo useampana vuonna bocolaisista kootut joukkueet ovat kisailleet tässä leikkimielisessä juoksutapahtumassa, jossa viiden hengen joukkueet kävelevät tai juoksevat yhteensä puolimaratonin verran. Tapahtumassa parasta on se, ettei tarvitse kilpailla pipo tiukalla tai verenmaku suussa, vaan jokainen voi osallistua omaan tahtiinsa kävellen, hölkkäillen tai juosten. Tärkeintä on yhdessäolo, yhdessä liikkuminen ja tietenkin hyvä ruoka ja livemusiikki.

Auringonpaiste oli tuonut paikalle ainakin silmämääräisesti edellisvuosia enemmän osanottajia. Hyvä tunnelma paistoi ihmisten hymyissä aina alun lämmittelyjumpasta iltahämärään. Livebändin soittaessa oli mukava vaihtaa kuulumiset työkavereiden kanssa. Tärkeää aikaa, jota arjen kiireessä ei aina löydy.

Urheiluhan tekee tiettävästi hyvää niin mielelle, keholle, kuin yhteishengellekin. Tässä tapauksessa myös ympäristölle ja ympäröiville ihmisille. Tapahtuman jokaisesta liikutusta kilometristä lahjoitettiin vähintään yksi euro hyväntekeväisyyteen ja urheiluseuratoimintaan. Meidän juoksupanoksemme pääsi tänä vuonna tukemaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiötä ja John Nurmisen Säätiötä.

Yhdessä, toisiamme kannustaen pääsemme pitkälle niin lenkkipolulla, kuin yhteisiä tavoitteita tavoitellessamme. Tämä on ollut ehdottomasti vuoden hauskin iltalenkki, jälleen parhaassa seurassa.

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt