Kotisivumme tutuksi 1: Maksuton etäpalaveri asiantuntijamme kanssa

Olemme uudistaneet kotisivujamme entistä helppokäyttöisemmiksi. Immateriaalioikeudet ovat tunnetusti monimuotoisia, toivottavasti nyt löydät etsimäsi tiedon sivustoltamme entistäkin nopeammin!

Aloitan pienen blogisarjan kotisivujemme ominaisuuksista kevyeksi kesälukemiseksi. Ensimmäisenä haluan nostaa esille mahdollisuuden maksuttomaan tapaamiseen asiantuntijamme kanssa.

Etäpalaverit – uusi normaali

Covid-19 on jo muuttanut tapaamme työskennellä pysyvästi. Toimistomme asiakaspääty neuvotteluhuoneineen on toistaiseksi edelleen suljettu, ja on ollut kurjaa, että emme ole pystyneet tapaamaan teitä kasvotusten toimistollamme. Toisaalta mekin olemme oppineet, miten hyvin etäpalaverit toimivat, ja miten jatkossakin varmasti moni työmatka korvautuu ympäristöystävällisemmällä etäpalaverilla.

Tuumasta toimeen! Jos sinulla on kysyttävää, niin autamme mielellämme. Toimi näin.

Etäpalaverin varaaminen

Varaa tapaaminen etusivultamme näin:

Seuraavaksi, valitse Etäpalaveri:

Avautuvassa kalenteriajassa näet vapaita tapaamisaikoja. Valitse niistä sinulle sopiva: ensin päivä, ja sitten kellonaika:

Kun olet valinnut kellonajan, pääset seuraavalle sivulle.

Jätä yhteystietosi sekä kuvaus siitä mistä haluat keskustella, niin osaamme paremmin valita heti oikean asiantuntijamme tapaamista varten.

Kun olet varannut ajan, saat automaattisen vahvistuksen sekä kalenterimuistutuksen sähköpostiisi. Automaattiset sähköpostit päätyvät toisinaan roskapostien joukkoon. Tarkista siis sekin, jos vahvistus ei näy sähköpostilaatikossasi.

Lopuksi, liitä kokousmuistutus kalenteriisi, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!

Saatesanat

Olemme oppineet pitämään videokuvan päällä tapaamisissa, on kiva nähdä tavattava henkilö alussa vaikka pienen kuulumisten vaihtamisen merkeissä, ennen kuin mahdollisesti siirrytään ruudun jakoon ja keskustellaan itse työasiasta.

Seuraavassa osassa tutustumme monipuoliseen hakutoimintoomme.

Näkemisiin!

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt