Kolmas kesätyöntekijäkaarti lopettelee tänään urakkaansa

Boco IP:n toimistolla on ollut jälleen tehokkaita ja todella avuliaita kesätyöntekijöitä

Tuntuu huikealta, että olemme voineet antaa tänä kesänä kesätöitä jo niinkin monelle koululaiselle. Kolmannessa aallossa tulivat Mathias ja Tuomas. He ovat jatkaneet pitkästi muiden aloittamia töitä mutta saaneet paljon lisääkin.

Mathias kertoi kesätyöviikoistaan näin: “Olen nyt toista kesää töissä Boco IP:llä. Työpäivä on ollut sopivan pitkä ja töitä on ollut riittävästi. Boco IP:llä kaikki ovat olleet mukavia ja kilttejä.”

“Oli kiva päästä tänne kesätöihin – erityisesti kun tänä kesänä oli varmaan aika vaikeaa saada kesätöitä. Oli hauskaa, että oli erilaisia työtehtäviä, kuten tietokoneiden/hyllyjen purkamista, papereiden skannausta ja yhteystietojen etsimistä, ja sai itse päättää, koska mitäkin hommaa teki. Työn itsenäisyys oli hyvä juttu! Myös mahdollisuus syödä aamupala töissä oli hyvä asia, sillä kotona ennen töihin lähtöä (6.30) ei vielä ollut niin nälkä eikä silloin oikein ehtinytkään syödä.” Tuomas kommentoi viikkojaan.

Boco IP kiittää lämpimästi tästä uskomattoman huikeasta avusta mitä olemme kesätyöntekijöiltä saaneet näiden viikkojen aikana.

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt