Kesätyöntekijöiden kuulumisia osa 2

Boco IP:n kesän työntekijöiden toinen vuoro lopettelee urakkaansa tänään maanantaina ja seuraavat kesätyöntekijät ovat saapuneet toimistolle. Työtä Boco IP:n toimistolla on ollut paljon eikä työ tule loppumaan vielä pitkään aikaan.

Kesätyöntekijät ovat saaneet kesätyöviikkojen aikana tehtyä todella paljon. Boco IP:n toimisto on siistiytynyt vauhdikkaasti. Olemme lisäksi askeleen lähempänä paperitonta toimistoa.  Mutta mitkä ovakaan olleet Noan, Elisan ja Saran tunnelmat viimeisenä päivänä tämän kesän kesätyöjaksosta?

“Tämä on toinen kesäni kesätöissä Bocolla. Olen pääasiassa skannannut papereita, ja töitä on riittänyt hyvin. Bocolaiset ovat olleet ystävällisiä ja heiltä olen saanut apua aina tarvittaessa. Oli mukavaa, että kesätyöt onnistuivat korona-ajasta huolimatta.” kertoili Elisa kuulumisiaan.

 

Noan mietteet olivat hyvin paljon samankaltaisia kuin Elisan: “Bocolla on hauska tehdä töitä eikä se ole liian raskasta. Itse olen nyt toista vuotta putkeen töissä Bocolla. Bocon työyhteisö on mukava ja rauhallinen.”

Sara oli toimistollamme ensimmäistä kertaa ja kertoi viikoistaan näin: “Olen ollut Bocolla kesätöissä kesäkuun lopun, ensimmäiseksi kesätyöksi on ollut tosi hauskaa. Työtehtävät ovat olleet monipuolisia ja hauskoja. Työntekijät ovat olleet ystävällisiä ja avuliaita. Nyt pääseekin hyvillä mielin takaisin kesäloman viettoon.”

 

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt