Kesätyöntekijät ovat lopettaneet Boco IP:n toimistolla

Kesän viimeinen Boco IP:n vuoden 2020 kesätyöntekijä Monna lopetti kesätyöurakkansa perjantaina. Boco IP:n toimisto on siistiytynyt uskomattoman paljon näiden tehokkaiden kesätyöntekijöiden ansiosta.

Monnan kesätyöjakso loppui Boco IP:llä perjantaina. Monna kertoili kesätyöstään seuraavasti:

“Olin nyt toista kesää töissä Boco IP:llä ja viihdyin hyvin niin kuin viime vuonnakin. Oli upeaa päästä kesätöihin, vaikka monet muut asiat peruuntuivat tältä kesältä koronavirustilanteen vuoksi. Toimistolla oli hieman hiljaisempaa kuin viime vuonna, mutta töitä riitti hyvin ja apuakin sai aina tarvittaessa. Työtehtäviini kuului pääasiassa mappien tyhjentäminen ja siirtäminen sähköiseen muotoon, mikä oli minulle tuttua jo edellisestä kesästä. Lisäksi sain kuitenkin myös vaihtelevampaa tekemistä, kuten jäljelle jääneiden kansioiden järjestelyä. Erilaiset työtehtävät sekä joustavat työajat tekivät kesätyöajasta mielekkään. Tämän vuoden kesätyöntekijät ovat olleet ahkeria, sillä mapit ovat vähentyneet selvästi viime kesästä. Näin Boco IP on taas askeleen lähempänä sähköistä toimistoa.”

Boco IP:n toimisto haluaa kiittää lämpimästi Monnaa ja kaikkia toimistolla olleita kesätyöntekijöitä. Nähdään ensi vuonna!

 

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt