Kesätyöntekijät ovat aloittaneet Boco IP:n toimistolla

Täällä se on jälleen – kesä! Sen tietää siitä, että Boco IP:n toimistolla ovat aloittaneet ahkerat kesätyöntekijät.

Bocolla ollaan odotettu kesätyöntekijöiden saapumista innolla, sillä tehtävää on paljon. Kesätyöntekijöistä ensimmäiset kolme Ella, Jenni ja Juho aloittivat kesätyössään maanantaina 1.6.2020. Tässä Ellan, Jennin ja Juhon kommentteja kahden viikon työstä toimistollamme.

“Som sommarjobbare på Boco för tredje året i rad är mina arbetsuppgifter bekanta, men omständigheterna är avvikande. Vanligtvis är här fullt av liv, men denna gång är bara några personer på plats medan andra har valt att jobba på distans på grund av pandemin. Mina arbetsuppgifter är som sagt bekanta: Jag skannar papper som ska sparas och sparar och sorterar dem enligt givna instruktioner. Tack för denna arbetserfarenhet och ett speciellt tack till Sanna för glatt mottagande!” kertoi tehokas ja ihana kesätyöntekijämme Ella.

Super pakkaus Jenni kertoi, että hän on “ollut Bocolla kesätöissä kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Boco IP on ollut ensimmäinen kesätyöpaikkani ja kaikki on sujunut täällä hyvin. Olen kahden viikon aikana oppinut monia uusia taitoja ja tutustunut muuhun henkilökuntaan sekä kahteen muuhun kesätyöntekijään. Töitä on ollut kokoajan sopiva määrä ja työtehtävätkin ovat vaihdelleet ettei tarvitse kokoajan tehdä samaa asiaa.”

“Olen ollut Bocolla kesätöissä kesäkuun ensimmäiset viikot. Olen skannannut papereita ja siivonnut IT-romu huonetta, mistä löytyy vaikka ja mitä. Bocon työntekijät ovat olleet oikein mukavia, ja nyt voi lähteä hyvillä fiiliksillä kesäloman viettoon:)” kertoi varsinainen tehopakkaus Juho.

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt